städning

Skolan var jätte lugn. Vi kollade på två filmer och typ.. inte så mycket mer. Nu återstår en stor städning på mitt bomdnedslagna rum och sedan blir det middag ute på altanen. Hörs sen!


fruktfat och chaité




''honey honey, funny funny''


MIN OCH HANNAS LÅT! SOOOOO FANNY AND HANNA-STYYYYLE!


dags för gymmet


Efter allt onyttigt som vi har stoppat i oss så är det nu dags att bränna bort lite. Hanna och jag drar och gymmar om en halvtimme. Efter det ska vi hem till min moster och bada i hennes stoora badkar. Det blir en liten ta-hand-om-sig-själv-dag idag helt enkelt. Kan behövas ibland faktiskt. Men nu måste jag skynda mig. Puss


stjärnan som är din


joakim thåström - stjärnan som är din

Denna kväll ska jag bara stanna hemma och inte göra någonting alls. Funderar på att testa göra lite olika sminkningar nu när jag har tid till det. Skulle vara kul att lära sig lite, hehe. Nu ska jag knarka thåström och hans underbara röst! Ha en trevlig lördag-kväll allesammans!


blåbärspaj

Kom precis hem till Hanna efter en dag på stan. Fick med mig ett linne, en tröja och lite underkläder. Hittade inte allt jag letade efter, men det får jag leta efter en annan dag. Nu gör vi blåbärspaj och medans den står i ugnen ska vi äta kyckling, ris och sås! Ni fattar inte hur hungrig jag är! Har inte ätit något idag förutom en risifrutti, hehe.

Bilder kommer senare. Vad ska ni göra ikväll? Kolla på Eurovision song contest kanske? :)


där ute finns en värld av långa nätter


Om ett tag ska jag och Louise åka hem till mig och hämta pengar, och sedan ska vi rulla in mot stan med Hanna. Jag ska försöka hitta lite nytt inför sommaren och sånt som behövs. See you later


see ya!

Nu åker jag till Liljeholmen där min sötnöt Louise bor. Hörs där!


huvudvärk

Känner mig inte alls bra. Huvudet värker och det känns som att jag ska falla ihop när som helst. Tänkte hur som helst gå och lägga mig nu. Får se hur jag mår i morgon bitti, annars stannar jag nog hemma. I morgon ska jag faktiskt inte göra någonting. Måste äta hos moster eftersom mami ska på konferans.


bilder från nattcyklingen














mina ben är döda vid det här laget



Jag vaknade för ungefär en timme sedan. Inatt hade vi nattcykling. Vi möttes vid skolan klockan 2, och så cyklade vi till Rålandshovsparken och tillbaka hem. Jag säger bara en sak, mina ben är dööda nu! Vi cyklade i ungefär 4 timmar och det är inte så lätt som man kan tro. Fast jag tyckte ändå att det var rätt roligt om jag får säga det själv. Idag ska vi nog bara plugga och ta det lungt. I morgon är det skola och sedan är heeelg!


sömntutan herself


Såhär ligger Hanna i min säng nu. Hon låg och läste Känn pulsen slå, och sen helt plötsligt somnade hon. Haha, sötnosen! Det konstiga är att jag sitter och lyssnar på Slipknot på högsta volym, och det är inte speciellt lugn musik om man säger så, haha. Förstår inte hur hon kunde somna till det? Men som sagt, hon är ju tokig.

Ska låta henne sova en stund till, sen ska vi fara hem till henne och kolla på film med David som ville vara med oss och kolla på kärleksfilm, haha. Hörs senare hemma hos Hanna


dagens outfit


Strumpbyxor:h&m, Shorts: GT, Linne: Monki, Kofta: Carlings, Skor: Converse


ont i fötterna efter en lång dag










haha, sexy pooooose där! ;)


you're the one thing that i'm missing here

Har äntligen skrivit klart novellen och ska nu ta en dusch och sedan sova.


now i give my hope to you

Okej, ett ord.. Fantastisk!

Fy bubblan vad bra Dear John var. Jag börjar bli skit trött, men om ett tag ska vi som sagt snacka om resorna i sommar. I morgon blir det lite sovmorgon eftersom vi har Operation dagsverke hela dagen i morgon.


dear john


Gick in på Melindas blogg och såg att hon rekomenderade denna film, så nu ska jag lägga mig och kolla på den. Verkar skit bra faktiskt! Vid sjutiden ska jag, Sara, Hanna och Hannas pappa träffas och snacka om Gtbg och Danmark som vi ska till i sommar tillsammans.


finns det något mysigare?




Tok-Hanna tappade upp ett varmt bad till mig! Jag har badkar hemma, men varmvattnet räcker fasiken inte till *suck*. Så hon tände massa ljus, satte på lugn musik.. åh herregud, vi låter som ett riktigt litet kärlekspar.. och så satte hon sig bredvid badkaret och höll mig sällskap medans jag plaskade runt lite försiktigt i badkaret som den lilla fisk jag är!

Nu har vi gjort chaité och skivat upp massa go frukt, så nu blir det coosy för hela slanten! Måste nog säga att detta var den bästa måndagen i hela mitt liv, haha ♥


älskade vän


hahahahaha, fyfan vad jag älskar dig tokunge!


pluggat klart

Nu sitter vi på loftgången igen! Har pluggat klart för idag och nu ska vi bara chillaa!


nu sticker vi!

Nu har jag och Hanna ätit pannkakor på loftgången och ska nu kila iväg och sola en snabbis. Sedan blir det so-pluggning. Sover hos Hanna inatt. I morgon är det vanlig skoldag, på onsdag är det operation dagsverke, och klockan två på natten till torsdag är det nattcykling med skolan. Fett nice, jao!

morgontrollet

Morgontrollet är nu.. uppe!


söderbysjön



Nu är jag hemma hos Hanna. Jag, Isak och Hanna ska strax mot ica och möta alla andra och köpa alla grillningsgrejor. Sedan blir det ner till sjön och grilla och bada. Japp, det blir mitt första dopp! Så härligt det ska bli!

i ♥ stockholm


oavsett vad!

Vaknade ganska sent idag. Är fortfarande jätte trött, men det lär försvinna när jag kliver ut på altanen på baksidan och välkomnar dagen. Alltså, jag måste berätta en sak.. Jag bantar. Och då menar jag inte jag slutar äta och så, utan jag försöker sluta med allt onyttigt och småätande. Men jag har inte ätit på ungefär ett dygn nu. Jag förstår inte hur jag inte kunnat de? Jag är ju förfan Fanny Lindberg? Bruden som äter oavsett vad!

Hur som helst ska jag gå ner och äta en fet jävla frukost nu, för nu skriker min mage att den vill ha mat!

home, sweet home


Kom nyss hem från stan! Ska testa en klänning jag fick hem från bubbleroom nu, och sedan blir det gossip girl för hela slanten. Men först tänkte jag berätta lite om min dag.

Efter skolan mötte jag upp Hanna, Sara, Felicia, Johanna F, Viktor S, Naser, Emil och David vid dammen. Och då drog vi på våra coola hojjar till Flaten och några badade. Jag själv var jätte sugen, men hade inga badkläder med mig. Efter ett tag började det åska en liten bit därifrån, så vi stack ner mot själva stranden vid Flaten och där var José, Marcus Skoglund, Lawshan och några till. Så vi hängde med dom. Och satt i solen och hade det super mysigt. Vi tog en massa härliga bilder också, men dom läggs ut när Hanna har skickat.

Efter ett tag drog vi hem och bytte om en lite snabbis och sedan möttes vi brudar upp igen förutom Felicia och åkte in till Rix FM festivalen som för övrigt inte var det roligaste jag varit med om. Det slutade efter någon timme, och då var jag så hungrig så vi drog till Slussen. Men på vägen dit mötte vi några trevliga typer som vi stannade och pratade med. Trevligt med lite nya vänner. Det kom kristna människor och bad böner till oss och vi fick biblar, och det kom hippie-parader och massa annat skoj. Så detta var en riktigt lyckad fredag.

Tack alla, ni är guld


stolt över mig själv

Igår gjorde jag typ inget annat än pluggade. Riktigt stolt över mig själv om jag får säga det själv! Är klar med allting, förutom några små saker, men dom hinner jag med idag på språkstödet (nej jag har inte dyslexi eller något sånt, men jag hoppade av spanskan och började i ''gör vad du behöver-gruppen'').

Nu ska jag sminka mig och sedan blir skola. Efter lunch ska vi på museum, så det blir nog en ganska chill dag. Ikväll ska jag och mami på bio och se Terror på Elm street! Fatta om jag är taggad! Sen i morgon blir det grillning med kompisar.


snabb update

Nyss var jag och mamma nere i centrum och köpte färska jordgubbar och lite andra matvaror. Efter det satte vi oss utanför korvkiosken med en varsin mjukglass och pratade en stund. Nu ska vi gå och käka på Tina Maria, som är en liten restaurang cirka 100 meter från mitt hus. Vi tänkte sätta oss på uteserveringen nu när det är så fint väder och efter det blir det hem och mumsa på jordgubbar. So long, my friends!

flowers

Vi fick sluta tidigare idag eftersom vi inte har någon hemkunskapsslektion. Så jag stack hem på direkten och pluggade engelska. Jag är nästan klar, men kände för en liten paus. Ska kolla på Gossip Girl och sedan plugga det sista. See ya!


strawberrys


Kom precis hem från centrum. Har bland annat varit hos tandläkaren. Inga hål, men fick förfrågan om jag var villig att få tandställning om specialisten som ska kolla på min tänder tycker att jag borde ha det. Jag sa självklart ja! Det är för trångt i käften på mig, och jag har skämts alla dess år, så nu äntligen! Hoppas specialisten tycker att jag borde få det i alla fall..

Nu ska jag mumsa på mina röda, fina, goda jordgubbar som jag köpte nere i centrum och kolla på Gossip Girl.


sommarn, du är efterlängtad


Längtar till sommaren som sjutton! Sitter och kollar på gamla bilder från i somras och känner hur skönt det ska bli med lite sommarlov snart. Har en hel del planer faktiskt. Mer om mina planer kommer om några veckor, haha.

Hur som haver, nu ligger jag och kollar på Gossip Girl samtidigt som jag pratar lite med min oerhört trevliga vän Andreas. Ska gå och ta mig en frukt nu (ja frida, jag försöker i alla fall, haha) och sedan kolla vidare på GG.


video

Haha, en video från idag på friidrottsdagen när David ska sparka sådär coolt, men ramlar, hahaha!


årets första frapino


Det blev ingen stan, utan vi åkte till Gullmars och köpte varsin Frapino, som för övrigt är årets första, och sedan gick vi upp mot globenområdet och satte oss utanför Subway i 2 och en halv timme och bara pratade och hade det skojsigt. Igår på fotbollsmatchen fick Frida pengar av mig och Hanna för att köpa rånarluvan som hon har på ena bilden, haha. Tycker den är as cool!

tell me what you want

Är med Frida nu. Vi äter fetaost och lyssnar på muuuuusik! Igår var det match, och fyfan vad underbar den var! Säger som Martin, det var ju lekstuga för Aik igår. 4-1 vad mer finns det att säga? Är så jävla stolt över vårat vackra lag som kämpar!!

Hur som helst, nu ska vi dra in mot stan. Hörs senare!

tack och lov är jag gnagare

Ska fräscha upp facet lite, peppa med musik och sedan bär det av till skolan. Efter skolan drar jag och Hanna hem och käkar och sedan vid halv fem ska vi möta upp några i Slussen och åka till vårat vackra Solna. Kom igen nu gnaget, jag vet att ni kan! ♥


welcome to my nightmare /rest in peace

http://www.sydsvenskan.se/familj/dodsfall/article875055/Ronnie-James-Dio-dod.html

- Jag kan inte säga att jag har varit ett speciellt stort fan, men det du skapat är fan gudomligt! Jag tänker inte låta som alla fjortisar när MJ dog, men Dio gjorde mycket som var bra inom musik. Rest in peace love, Ronnie James Dio!

putting my heart back together


Så mysigt när solen går ner på kvällarna.


trekant med ben och jerry


Det är söndag och det betyder att det är okej att äta glass. Osminkad och med mjukiskläder ligger jag och kollar på Gossip Girl. Har pluggat för dagen, och tänker inte titta på engelskablocket mer för idag. Hörs senare!


paus från pluggandet

Har tagit en paus i pluggandet och tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen. Efter det ska jag fortsätta med pluggandet som kommer ta all min tid denna vecka. I morgon ska jag och Hanna på aik - åtvidaberg. Första gången Hanna ska till Norra Stå! Ska visa henne vilken härlig känsla det är att stå där bland alla kärleksfulla människor, haha.







i fel händer..

För ett tag sedan kom jag hem från Lelles 40 års fest. Jag, Hanna och Sara har hjälpt till att stå i baren, och vi har fasiken tjänat money tonight! Så jävla nice, för pengar är just vad lille jag behöver.

Det var hur som helst jätte trevligt och i morgon vid 1 tiden ska vi dit igen och hjälpa till att städa lite. Tack alla för en jätte trevlig kväll! Bilder kommer när Hanna skickat, för hon var den ända som orkade fota, haha.

Men jag kan säga en sak.. Såhär går det när min kamera hamnar i Hannas händer;

you make me smile



Ja, vi har alltså inte kommit iväg än. Vädret är inte lika roligt längre! Först var det strålande sol och nästan sommar värme, men sedan ändrades allt och blev grått och tråkigt. Louise ligger och halvsover, hon är tydligen trött, haha. Jag ska sätta på The Beatles och försöka få lite liv i henne. Hörs sen!

kommentar från estland

Kolla vad som hade ramlat in i kommentarsfältet i min gamla blogg? Lite roligt att någon faktiskt hittade flaskposten jag slängde ut från en båt vi åkte med i somras när jag och pappas familj hade varit på Åland i en vecka. Ja, livet har en hel del oväntade överraskningar!

we are hiding in a safer place


Vi har kollat på Gilbert Grape, lyssnat på musik och fixat oss. Nu är vi i stort sätt klara och ska om ett tag bege oss till staden. Vi kommer antagligen ta en massa bilder också. See you later!

ha-ha, pinsamt!

Nu ligger Louise och typ halvsover? Ska gå och kissa och borsta tänderna och sedan krypa till kojs jag med. Börjar bli rätt trött jag med faktiskt. Vi kollade på Bella & Tyra Show då Kissie var med ikväll.. Herregud säger jag bara! Den människan är fan ett rent jävla exempel på en riktig jävla fitta. Förlåt för mitt ordval men det är det ända hon faktiskt är. Hon påstår sig vara snäll i verkligheten, men när hon kommer dit och sätter sig och beter sig som en riktig bitch, så börjar man ju fan undra? Fet diss på fittan Kissie!

Så... nu ska jag kissa, sådeså!

hey jude, don't be afraid













Nu jävlar ska det tjockas!


at louise crib

Nu är jag at Louise crib! Hon står och plattar håret och jag sitter här och lyssnar på John Mayer. Strax ska vi ner och köpa käk och sätta oss på någon trevlig bänk och snacka lite skit. Blir bilder och uppdatering senare!

Haha, älskar bilden!

nyvaken

God morgon! Tyvärr så hade vi inget internet igår, så jag kunde inte uppdatera som vanligt, men nu är det tillbaka och jag ska försöka göra mitt allra bästa för att göra min blogg lite roligare igen.

Igår efter skolan drog jag, Felicia, Jenny, ÖP och Hanna hem till Hanna och bakade hallonpaj. Och för er som inte vet så blir jag ofta väldigt trött efter jag ätit. Jenny drog efter en stund och då gick resten av oss in och la oss i Hannas pappas stora säng och kollade på gamla kort från när Hanna är liten och hade det trevligt. Filmade även lite, så film får ni när Pänsi har skickat allt. Efter ett tag somnade jag i alla fall, och blir väckt av Hanna som är grymt stressad för hon ska möta upp Lena och Elin. Sorry gumsan (a) När jag kom hem kollade jag och mamma på tv och sedan cyklade jag ner och handlade b&j till oss. Sen fick mamma ett ryck att göra en sak som min mormors gamla pojkvän brukade göra till mamma och moster när dom var i min ålder. Tyvärr tänker jag inte dela med mig av den goa saken till er. Det är liksom.. ja jag vettefan.. hemligt :) Vi åt och spelade lite othello och pratade. Men nu måste jag hoppa in i duschen, för om ett tag ska jag till Louise, sötnos.

Bara för att jag är så snäll så bjuder jag på denna osminkade och nyvakna bild ;)

kroppen blev min sköld

Mums! Nu har vi köpt vanilj och jordgubbs té och massa frukt. Så ikväll blir det té och fruktsallad för lille fannybanny. I morgon är det skola, så ikväll ska jag försöka lägga mig i skaplig tid. Vi får se hur bra det kommer gå med tanke på att jag vaknade vid 1-tiden idag, hehe.

old pic

gilmore girls

Mamma bakade sockerkaka i morse till oss, så nu har vi kollat på Natt på museet 2 och tjockat oss i varsin soffa. I morgon blir det skola igen, och efteråt får vi se vad som händer. Nu ska jag och mami kolla på Gilmore Girls. See you later

i want you to show me

Är sjuk igen. Blev jätte hängig i plugget idag. Kändes som att jag hade feber. Så gick hem och somnade på soffan. Har bara tagit det lugnt och nu ska jag ner och titta på film med mami. Blir antagligen ingen skola i morgon heller. Nu ska jag fan vila upp mig ordentligt och vara frisk hela sista tiden i skolan nu som är kvar. Ska plugga i morgon också. Hörs! (bilder från pappas 40 års fest kommer senare, har inte fått dom än)


Emelie Wannberg

Finns en liten brutta som faktiskt fyller 16 bast idag! Grattis Emelie, saknar dig

hos kurrevurre

Ronja står just nu i duschen. Jag har precis fixat i ordning té till oss. Var hemma från skolan idag, eftersom jag fick huvudvärk i morse när jag vaknade. För att det inte skulle bryta ut till migrän så sa mamma åt mig att ta två tabletter och lägga mig i sängen igen. Så jag sov ordentligt och vilade upp mig, för vid 3 tiden mötte jag upp Hanna vid skolan och fick skärpet jag ska låna, och sedan åkte jag till min fasters jobb. Sover hos dom inatt och i morgon.

I morgon är det 40 års fest för pappsen, som fyller.. ja, 40, höhö. Så då blir det parteey! Vi kommer bli ca 50 pers, och det kommer två live band. Härligt! Vi ungdomar ska hjälpa till i baren och i köket, så det blir ju nice. Självklart har Frida med sig sin kamera, så jag kommer vara kvällens fotograf! Kommer upp massa bilder när jag fått dom senare. Hon får helt enkelt lägga över dom på ett usb minne, för det kommer ta år och dar att skicka via msn. Men nu ska jag ladda ipoden, dricka té och ha lite tjejsnack med min älskade kurrevurre! Hörs på söndag. Då blir det fotboll och sedan på kvällen drar jag till Hanna och sover som vanligt. Det är våran söndagsgrej, haha.

Älskade kusin ♥

fanny the MVG-barn!

Måste berätta hur duktig jag är! Idag mina kära vänner... fick lilla jag mitt första MVG! Vad tror ni det var för ämne? Ja, ni gissade rätt.. hemkunskap! Vi skulle laga trerättersmiddag, och min grupp fick MVG. Vet ni hur stolt jag är eller? Jag ska bannemig ha fler MVG:n i mitt liv, för detta är fan lycka!

Efter skolan ''pluggade'' jag, Sara och Hanna en liten stund. Sen skulle vi iväg och städa med klasserna. Och blir så jävla förbannad på alla lata korvar i min klass som inte kom dit! Vi gör detta städjobb för att få pengar till klasskassan, då är det inte meningen att 10 pers ska springa och plocka skräp medans 15 andra sitter hemma och pillar sig i naveln! Nej, fuck no. Sånt tål jag inte! Så, nu har jag argat klart, haha. Nu ska jag krypa till kojs. Men först packa väskan, för i morgon drar jag till Sorunda.

kan.inte.andas


Hahaha, alltså jag börjar nästa gråta! Det är så jävla underbart när han hoppar på bollen och flyger iväg som en liten fluga! Kan se den om och om igen, den blir bara roligare och roligare!


if the rain must fall


Godnatt, nu ska jag sova! Sleep tight ♥

fanny är avundsjuk

Lollo din lilla jävel! Kan du bara bajsa på dig? Jag är så fruktansvärt jävla avundsjuk på min lilla bruttis Louise Thea Hallberg! Titta liksom här vad hon kan? Fan dig din fis

max factor

Nu kom vi nyss hem från ica maxi. Vi handlade inför veckan, och söta lilla mamma köpte en ny mascara till mig eftersom min strax är slut. Blev den gamla vanliga favoriten false lash effect från max factor. Nu har jag bytt om till myspys outfit och tänkte ladda upp med lite avsnitt från Grey's Anatomy. Gud vad jag älskar det programet. Under tiden ska jag måla naglarna med mitt nya tjusiga nagellack och dricka lite té. Hörs i morgon. Då ska jag faktiskt ut och röra på mig med Pänsi. Nu är det dags att sluta upp med onyttigheterna och faktiskt börja röra på fläsket igen.

lite shopping

Puh, efter några timmars tid inne i stan är jag nu hemma. Efter skolan åkte jag, Johanna ÖP, Hanna, Sara och Isak in för att leta lite skit. Skulle bland annat leta efter en överdel som jag ska ha på pappas 40 års fest i helgen. Hittade en jätte söt ''blus'' som jag ska pimpa till med lite smycken och vågigt hår. Köpte även ett turkost nagellack och ett diadem som jag bara ska använda hemma när mitt hår inte vill som mig, hehe




would you save my soul tonight?

Strax ska jag titta på 27 dresses. Ja, det har blivit mycket tittande idag, tihi. Och jag måste bara säg att jag älskar Sverige under vår/sommar-halvåret. Vädret är sådär perfekt. Inte för kallt, inte för varmt. Man kan gå i det man känner för utan att man fryser häcken av sig (om man inte springer naken dvs). Det ligger nästan lite kärlek i luften när våren kommer. Man blir sådär lycklig av att solen skiner och man glädjs av att kunna vistas ute utan att återvända hem som en ett paket djupfrysta blåbär! Jag bara älskar våren och sommaren!

''i can be your hero, baby. i can kiss away the pain. i will stand by you forever. you can take my breath away'' ♥ Jag älskar dig mer än någonsin. Vill bara få dig att förstå hur mycket du igentligen betyder för mig.


marabou choklad


Sitter och kollar på Grey's Anatomy och äter choklad. Det är måndag och det är dagen då man äter opp de man har kvar efter helgen, höhö! Senare blir det film med mami. Men nu ska jag fortsätta titta.


i can be your hero, baby



Nu har Hannas lillebror precis haft lite modevisning med hans nya kläder. Jag och Hanna har också haft lite dance-party i hennes vardagsrum där vi dansat som knasbollar till Carolas gamla låtar. Nu har vi laddat upp med frukt och té, och ska strax sätta på några filmer som Hannas mammas elever har gjort. Hörs senare!

drar mig mot pänsi ♥

Om ett tag ska jag till Hanna som kommer hem från Örebro idag! Hon och Sara åkte dit över Valborg. Saknat dom brutterna riktigt mycket faktiskt! Inatt sover jag hos Hanna. Kommer bli massa té-drickande och film antagligen, mysigt! Men nu ska jag byta kläder och packa ihop lite skit inför skolan i morgon. Puss på er


i ur och skur

Ja.. vad ska man säga? Jag måste säga att det var en rätt dålig match faktiskt. Aik gjorde mål i andra minutern i första halvlek, och då slutar dom kämpa i tron om att dom redan vunnit matchen. Riktigt synd med tanke på att vi kunnat ta hem denna match eftersom vi faktiskt är bättre än dif. Men nu är det inte så mycket att göra, djurgårn vann och jag deppar inte för det. Jag är lika stolt aikare i alla väder och hur matcherna än slutar. Vi kan ju trots allt inte alltid ligga på topp. Sen kan jag tycka att domarn var riktigt jävla pantad med tanke på att han dömde fel så jävla många gånger! Ja, man har lust att skalla puckot, men nu är det som sagt inget att göra åt. Vi får kämpa mer nästa match helt enkelt. ''ibland så kan det blåsa kalla stormar, ibland kan himlen vara ganska grå, men när det gäller laget som vi älskar, så skiner solen snart på oss ändå''


aik-dif

Nu ska jag fixa mig. Klockan elva ska jag vara hos Oscarsson. Åker med dom och ser på matchen! Nu jävlar säger jag bara! Heja gnaaaaaget!


snabb update innan jag kryper till kojs

Kollade nyss på film. Börjar bli lite småtrött, så jag tänkte krypa till kojs och faktiskt försöka sova. Men först tänkte jag blogga lite, så bra som jag e, höhö!

Jag drog ut och träffade Hanna Oscarsson en stund på kvällen. Vi möttes upp vid tråget, och där var Melinda med sin pappa, lillasyster och några till och spelade fotboll, så vi joinade. Jag som är så pass kass på fotboll måste skryta lite och berätta att jag gjorde mål på Hanna, woho! Vid tio blev släcktes lamporna över planen, så jag och Hanna vandrade runt lite i Bagis och pratade om allt möjligt. Var jätte kul att umgås med henne igen, eftersom vi tappat kontakten lite sen jag slutade i kunskapsskolan :/ Men vi ska försöka jobba upp det har vi bestämt nu!

I morgon ska jag upp i skaplig tid, för antagligen ska jag följa med Oscarsson, hennes pappa och hennes kusin på AIK-DIF. Hon skulle fråga om det var okej i morgon bitti, så vi får se då om jag går. Går jag inte, så får jag sitta och skrika framför tv:n, mohaha. Men nu ska jag sova! Sleep tight

jätte gammal bild på mig och Hanna Oscarsson


good morning

Japp, nu är jag vaken! Eller.. har varit det i ungefär en halvtimme. Idag har jag ingen som helst aning om vad som händer. Fortsätter vädret vara såhär tråkigt, så ligger jag nog kvar i sängen hela dagen och kollar på Grey's Anatomy. Och för er som undrar, ja jag är väldigt beroende av det programmet. Bästa som någonsin gjorts!

Hur som haver, nu ska jag kolla på Grey's Anatomy =)

RSS 2.0