Now I'm done!


Ja, liten för -och efter bild. I real life ser mitt hår svartaktigt ut, men det är bara skit mörkt nu när det är nyfärgat. Nu måste jag kila till skolan och ha redovisningskväll. Kommer göra bort mig inför hela årskursen och säga fel saker, hehehehehehehhe. Hej då.

Stay with me, baby

Nu vänner,

ska jag färga håret!



Demoner?


FETT COOL BILD JAO! Nä men nu har vi ätit mellis. Okej, nu är jag rädd. Hanna ser ut som ett psykfall och skriker som om hon vore följd av demoner eller något. Mamma, jag vill hem.


Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

Ja, vad ska man säga. Grattis ifk till vinsten. Aik kunde gjort bättre ifrån sig. Men hälften stod ju och sov på planen och då blir man ju bara irriterad. Kom hem för några timmar sedan, då smällde man i sig lite käk, beställde hem en bok och skrev klart svenskan. Så nu är jag redo för sängen. Tänkte läsa en stund innan. Så, god natt people!

Life would be a party


Om en halvtimme ska jag börja vandra mot tunnelbanan. Måste ladda iPoden kom jag på, hehe. Ska möta upp Frida och Martin i Slussen och sedan dra till matchen. Hoppas självklart på vinst. GO GNAGET!

Nu kan du få mig så lätt


En oerhört vacker bild från seglingen. Jag vet att jag lovat att lägga upp bilderna. Men ska jag vara ärlig så har jag för det första glömt bort det och för det andra inte orkat. För en stund sedan cyklade Hanna hem. Hon kom förbi en sväng och åt choklad med mig. I morgon ska jag möta Frida och Martin i Slussen vid halv tre. Hoppas det blir en bra match. Just nu skiter jag i om aik vinner eller inte, bara själva matchen inte är så tråkig att man somnar stående. Nu ska jag smaska i mig mina vindruvor och sedan kolla på film.

Världens bästa Göteborgare



Håkan Hellström


Falls apart tonight


Denna skönhet hittade jag på Indiska idag. Hur som helst så var fikan och prommenaden igenom stan jättemysig. Har precis städat mitt rum och ätit middag. Så resten av kvällen ska jag ta det lugnt. I morgon blir det Råsunda och sedan på kvällen lite plugg. Nu blir det Paradise Hotel och choklad.

Hon drar fingrarna igenom håret



Nu kommer strax ÖP hit, och då blir det tunnelbanan in till Rådmansgatan där vi ska möta upp Zerrin och fika på Wayne's. Stavas det så föresten? Glömmer alltid bort. Men what a föck, who cares? NOBODY.


Green Street Hooligans


Jag och Felicia idag.

Pyh. Nu andas vi några gånger här känner jag. För några timmar sedan kom jag, Louise och Hanna hem från Veronica Maggio. Hon var galet bra live! Hon sprang runt på scenen med sin snart höggravida mage och sina sjukt snygga ben och var bara allmänt asbra. Fem av fem toast. Louise och jag sover hos Hanna inatt, så nu blir det Green Street Hooligans och coca cola. I morgon bitti kommer bilder från Veronica. Dom finns för tillfället på Louise's kamera. Hörs och syns. Puss.


Breakfast


Frukost dags!
Nu ska jag äta min goa frukost, som består av yoghurt med färsk frukt i. Sedan blir det att vandra iväg till Skarpaby för skolfotografering. Jag är inte taggad alls. Kommer se ut som ett missfoster. Men vafan, det får man väl bjuda på. Ikväll blir det Veronica Maggio med Hanna! ROLIGT

Jag kallar det smärta

Alla borde lida med mig!



Lindt & Tjenare Kungen


Film och mörk choklad, de är fina grejer det.

Blodsugande jävla myggfan

Jag är hemma, men jag orkar inte skriva värsta inlägget om allting och lägga upp alla bilder jag tagit. För det är en hel del. Hehe. Vi hade i alla fall jätteroligt trots alla miljader myggor som attackerade mig. När jag kom hem tog jag av mig leggingsen och räknande dom på benen. Tro det eller ej, men det är fan 87 jävla myggbett. Hur kommer det sig att dom älskar just mitt blod? Måste ju förlorat flera liter blod. Haha. Nu tänkte jag kolla på Tjenare Kungen och tända ljus. Hörs senare eller i morgon med bilder.

Där vindarna får fart


Nu är jag i stort sätt klar. Har duschat, packat, ätit frukost och klätt på mig. Nu ska jag fördriva tiden lite grann framför facebook och annat skit. Klockan sju måste jag börja dra mig mot skolan. Ska bli en spännande resa det här. Massvis med bilder och filmer kommer när jag är hemma igen. Ha en jävligt skön dag!

Take Care!

Take a breath, take it deep.

Hujedamej. Jag är så trött att mina humörsvängningar börja sätta igång. Retar mig på minsta lilla, klagar, suckar och vill bara lägga mig och sova resten av det här året. Alldeles strax ska jag få i mig lite käk för att må lite bättre och sedan är det dags för att packa väskan till seglingen. Var och hämtade kameran hemma hos Frida också efter skolan. Umgicks med henne en stund och tog sedan sällskap med henne och Martin in till Slussen där dom skulle möta Fredde för att käka och kolla fotboll. Uppdaterar mera senare. Tjoflöjt.

Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Tjena mittbena!

Nu börjar det bli dags för lilla Fanny att äta frukost. Känner hur magen börjar dra ihop sig och ge ifrån sig ljud som antagligen betyder ''Ge mig mat för i helvete, Fanny!''. Efter skolan ska jag åka till Frida och hämta hennes kamera. Ska nämligen låna den nu när vi ska segla till Utö. För att jag är världens bästa, så bjuder jag på en morgonbild, med uppsvullet ansikte och taskig håruppsättning. Orkar inte ''fixa'' mig idag om jag ska vara ärlig.

Full rulle.

*Andas ut*

Äntligen har jag nu suttit mig ner och dragit efter andan. Har varit full fart hela helgen. I lördags morse drog vi till Hannas landställe. Vi bakade, tog powernap, promenerade i mörkret, drack té och lite annat tjofräs. Sedan i morse var det bara upp och hoppa vid klockan kvart i sju. För klockan kvart över skulle vi möta deras släkt och fiska. Dom har en trekamp.. varje år?.. tror jag. Och då är första grenen att fiska. Jag och Hanna var så trötta att vi gick och la oss i bilen och sov i någon timme. Hela dagen har gått åt till att fixa och dona med Hanna. Nu har jag så ont i benen att jag tänker säga godnatt. I morgon blir det tältuppsättning på skolan, tummen upp för att jag är världens grymmaste! Hej. (Bilder kommer när Hanna skickat!)

Liza Marklund och Söderté

Jag är dö trött. Skolan gick bra. Vi gjorde inget förutom att snacka och få massa informationspapper. Efter vi slutade gick jag och Hanna till Isabelle och kollade om Hanna kunde klippa och färga håret. Med tanke på att jag också ska klippa håret så ska vi ta det tillsammans. Blir nästa vecka någon gång.

Jag och Hanna har börjat på..läs noga..diet. Nu vet jag vad ni tänker. Nej vi ska inte sluta äta eller köra en Kissie och leva på sallad i en månad. Utan vi ska dra ner på kolhydrater, börja träna nu när skolat satt igång, äta nyttigt, inte små äta, endast onyttigt på lördagar och så vidare. Ni hajar. Så nu jävlar ska jag få bättre kondis, äta bättre och förhoppningsvis kliva ner något kilo.

Nä, nu är det dags för 50 situps, som Hanna messade mig om för en liten stund sedan. Ny regel tydligen, haha? Sen blir det Liza Marklunds Livstid och en kopp Söderté. Puss och godnatt.


Från och med du

Nu har jag och Hanna precis kommit hem efter en fika med Freddie inne på Södermalm. Snäll som jag är bjöd jag honom på dricka. Snart kommer Oliver och Sara hit, för om några timmar ska vi in och titta på Oskar Linnros (?), heter han så? Äsch, vem bryr sig. Sover hos Hanna inatt, och i morgon klockan tio är det dags för en ny termin. Sista året i grundskolan. Nioende klass. Mycket minnen ska vi allt samla på oss. Tro det eller ej, jag tycker det ska bli jättekul.


Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge



Hej där. Vi skulle ju träffat Freddie och fikat nu, men eftersom han tränade så sent idag, så tar vi det i morgon istället. Jag är en sån gentleman kvinna, så självklart bjuder jag Freddie på fika. Snart ska vi in till Kista Centrum och sedan ikväll ska jag hjälpa min broder fixa hans rum. Mamma har nämligen målat om det nu. Men.. Nu har jag inget mer att säga. Intressant inlägg. Hej då.


I'm the best


Älskar att fjompa mig. Det är det jag gör bäääääst!

Nu ska jag vandra hem till min älskade vän Hanna. Juste, får inte glömma remover! Notering till mig själv, haha. Hare gött så seees vi senare! Puss på skinkan.

Hanna.. Jag hoppas du är stolt över mig nu.


I am ready now!

Om ett tag ska jag och Hanna dra in till Medis för att möta upp Freddie. Blir väl lite fika på det antar jag. Ikväll ska jag hänga på Hanna och hennes pappa in till Kista Centrum. Hanna ska shoppa loss litegrann. I morgon är det sista dagen på lovet.. Fan jag får lite ångest när jag tänker efter. Skulle vara härligt med en vecka till, men vafan, nu känner jag mig redo. Redo för det sista året i grundskolan! Wihoo

Jag, Hanna och Freddie i början av juni :)

Nu ska här limmas och klippas



Vi är lite speciella, hehe.

Girlpower!


We are livin' in a material world

Hallå där. Jag och Hanna skulle egentligen träffat min vän Peter idag, men eftersom den människan inte hört av sig så blir inte det av tyvärr. Nu är jag hos Hanna där även Johanna och Sara befinner sig. Vi ska väl fixa med mitt album och lyssna på musik. Får se vart kvällen tar vägen! Hejsvejs


Allsång på Skansen 2010

Här kommer bilderna från Allsång. Bilder tagna av Johanna.























Slut!

Vem är Fanny Lindberg?

Jag har så jävla nice liv just nu, så jag slängde iväg en fråga till 118800 och frågade vem Fanny Lindberg var. Detta fick jag som svar:

Svar: Fanny är vad man här på 118800 brukar kalla för PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt. Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är det vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas hålla hennes hand skall skatta sig lycklig. Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något stort här i livet och tjäna massor med stålars! MVH 118800

To the autumn


Nu har lille Fanny beställt två plagg från Nelly.com. Blev en enkel söt tröja och nya tights, eftersom mina gått sönder.

Another one bites the dust


Dagen har bestått av stan med mamma och Linus. Blev en del köp. Ett nagellack, två linnen och en fotlänk. När vi kom hem var vi jättevarma, så vi tog cyklarna ner till Söderbysjön och tog ett dopp. Nu har vi ätit kräftor och nu väntar Beck - Advokaten med lillebror. Ha en trevlig kväll!

Orion

Jag är en tjej som är helt förälskad i film. Jag har ingen speciell sort på dom, utan jag tycker om allt från Pippi Långstrump till Sleepy Hollow. Jag ser alltid trailers på youtube på nya filmer som kommer ut. Jag kollar alltid filmtoppen.se för att se om något nytt kommit.

Här är en jag längtar grymt mycket till!


Fattybom - Goodiebag


Jag är med och tävlar i Simones blogg om en goodiebag. Brukar aldrig vinna tävlingar, men man kan ju alltid hoppas denna gång. Wish me luck!

Vill du också vara med och tävla? Klicka då på bilden ovan och kommentera att du är med.


Like a copy

Kära vänner, jag är alldeles för trött för att lägga upp alla bilderna som Johanna tagit idag på Allsång på Skansen. Men vi hade jätteroligt. Och det var galet vad mycket snygga killar där. Fick ju rysningar av att en kamera-kille gick förbi liksom, haha. Desutom var han en kopia av en jag tycker om. Var liksom som en 10 äldre version av honom. Lite läskigt hur lika dom var faktiskt. Hur som helst så ska jag sova nu. I morgon vid 12 ska jag åka in och möta Ronja. Sleep well.

Så länge får ni glutta på mig och min vackra dam. Bild: Jojjo

Video


Fanny tipsar!


Oscarsson in the house

Tjenis penis.
HANNA OSCARSSON ÄR BÄST!

Ehm.. Ja sådär kan det gå när Oscarsson råkar sitta bredvid och iakta en när man bloggar. Hur som helst så har hela dagen gått åt till att handla mat och andra godsaker till i morgon. Nu är Hanna Oscarsson här, och vi inväntar Jojjo, Schlager och Sara. När dom har kommit ska jag och Oscarsson cykla en snabbis till Skarpnäck för att köpa pålägg. Hej då.

Långa nätter

Yo, vänner! Sitter här och lyssnar på Melissa Horn och grubblar över saker och ting. Hennes musik får en alltid på så märkliga tankar. Det pluppar upp saker i huvudet som man inte alls tänker på annars. Tänkte berätta att matchen var urkass. Och Norra Stå gjorde den ju inte direkt bättre. Folk stod tysta, bråkade och förstörde allting. Riktigt pinsamt var det. Men ljuset i mörkret var att aik såklart vann med 2-1 över BP.

Tänkte kika på SATC, dricka vaniljté och äta mängder med choklad. I morgon klockan 1 kommer Johanna, Sara och Oscarsson till mig för att snacka lite allsång. Vi ska handla, packa ihop saker och vänta tills Hanna kommer hem till Stockholm. Nej, nu väntar téet på mig där nere. Puss på rumpan



A moment like this



Now I am finished. Ska strax väcka Louise och be henne följa mig till tunnelbanan eftersom jag inte kan vägen, hehe. Nu ska jag sjunga järnet på Råsunda!

louh.devote.se


Min stackars lilla Lollo mår inge vidare. Hon skulle följt med mig på matchen idag, men hon orkar nog inte det. Hon vaknade tydligen upp halv åtta i morse med illamående. Inte bra. Nu ligger hon och sover lite grann. Låter henne göra det eftersom hon mår som hon mår.

Hur som haver så ska jag strax börja klä på mig och lite sådant. Halv tre ska jag vara i Slussen. Efter matchen så drar jag mig hemåt. Jag kanske ska förbi Lelle en snabbis och hämta min dator också. Sen blir det myskväll hemma. Mamma har köpt en klocka och en skjorta till mig, så det ser jag fram emot att pröva när jag kommer hem. I morgon ska jag träffa alla tjejorna som ska på allsång! Vi måste handla och lite sånt.

would it be the same if i saw you in heaven

Mina skor är DYNGSURA efter denna regninga dag. Stackars converse som får vara med om så mycket.

when the night has been to lonely

Guess what?! Fanny is back!

Lollo har skött bloggen jättebra, eller vad säger ni? Natten till idag kom jag hem från Grekland, med minnen, packning, trötthet och lite brunhet. Som jag sagt till allt folk idag så tycker jag inte resan sitter i hudfärgen. Jag har gjort saker, bland annat läst ut TVÅ böcker..(Den ena boken var på 600 sidor)

Sov ett par timmar när jag kom hem. Men vaknade efter fyra timmar och var pigg igen. Knasigt? Hur som haver så bestämde jag och Lollo att vi skulle träffas i Slussen och vandra till Café String och fika lite. Envis som jag är så skulle jag definitivt inte gå under något paraply, utan låta regnet falla rakt på mig! Kändes helt underbart att komma hem till lite regn när jag man suttit i 40 graders värme under en vecka och knappt orkat röra på asset för att det varit så varmt. Efter fikandet stack vi till Lollos nya lägenhet och checkade läget, gjorde något-som-jag-inte-vet-vad-jag-ska-kalla-det på väggarna och drack saft mitt i ett tomt rum. Väl hemma hos Lollos papi chillade vi loss, lyssnade på musik, åt middag och lite sådant.

Nu har vi kollat på Big Fish, kollat youtube klipp, lyssnat på musik och skrattat åt konstiga skämt. I morgon blir det fotboll! Och gissa vem som ska med?!?!?!?!?! LOLLO!! Ja jag vet, inte något man förväntar sig av den kvinnan. Vi går med dem gamla vanliga knasbollarna Frida, Martin, Johan och några fler. Bilder från Grekland kommer när jag har fått tillbaka min dator från Lelle. Good night homies!










Ett långsamt farväl

Nu mina fina fågelungar, nu är det dags för Lollo att ta ett långsamt farväl. Men ack ack. Det betyder icke att ni slipper blogginlägg över huvudtaget. För vet ni? I natt. Vid klockan tre. Vet ni vem som kommer hem då? Jo, FANNY!!!!! Ägaren och grundaren av denna blogg. Den som ni förväntar er ska skriva. Så mina köttbullar. Farväl. Vi ses snart igen.

/ Lollo

Två dagar

Hallå där. Nu är det inte långt kvar tills Fanny kommer hem. Två dagar kvar tills ploppen kommer. Saknar henne väldans väldans VÄLDANS mycket, och det tror jag de flesta gör.

Men men. Nu ska jag gå ut och sätta mig i ett hörn tills hon kommer hem.
Och sorry, Frida har helt rätt, jag glömde en sak - Fanny sviker aldrig sina vänner!
Over and out.

/ Lollo


Saker som gör Fanny bästare än bäst

Yo Fannys blogg, zup? The L to the OLLO is here. Trots att tre fjärdedelar av er nog vill halshugga mig vid det här laget, så tänker jag inte sluta. Nej nej. För jag har en plikt. Och den plikten är att skriva då och då i denna gråa och fina blogg. Så nu inriktar vi oss på lite fakta om Fanny tycker jag, för sånt är kul.

Fanny:
  • Ibland får hon perioder då hon pratar mer än vad hon själv vet om att hon gör.
  • Hennes ögonbryn åker alltid upp en liten bit när hon kollar sig i spegeln.
  • Hon börjar andas tungt innan hon somnat, så man tror oftast hon sover.
  • När hon vaknar innan en själv på morgonen tassar hon upp ljudlöst och sätter sig vid datorn. I vissa fall gör hon faktiskt till och med frukost till en, utan att väcka en när den är klar.
  • Hon kommer alltid och möter en på vägen, även fast man inte bett om det (när jag ska komma hem till henne är det nästan nödvändigt, så att jag inte skulle hamna någon annanstans).
  • Hon brukar ofta sätta på "bara-en-jävla-muffin" låten.
  • Hon använder inte mycket smink alls, men ändå är hon supersöt. Till skillnad från de flesta.
  • Hon bruklar alltid sätta upp sin lugg på sidorna med spännen. Jättesött.
  • Hennes garderob är FULL med URSNYGGA kläder. Dock får man nästan aldrig se dem på henne.
  • I hennes rum har hon en miniatyr av ett badrum som hon själv gjort.
  • Hon gillar chai latte, och lärde mig gilla det.
  • Hon är besatt av olika nagellack, och hon har ALLTID coola färger på naglarna.
  • På tal om naglar har hon JÄTTESMÅ och söta naglar.
  • Hon är en kopia av sin mamma.
  • Hon är ALLTID glad.
  • Hon är världens finaste och bästa Fanny Lindberg, och jag älskar henne.
/ Lollo

Blö

Fanny, det börjar bli dags att komma hem nu. Jag klarar inte det här.
Den dagen du kommer hem ska jag bannemig träffa dig. Har jag bestämt.


Annars då Fannys blogg?
Hoppas ni har det lite bättre än jag. Förmodligen kan ingen ha det bättre än Fanny nu. Om man inte sitter med 10 miljoner i fickan på Bahamas. Fast jag kanske inte ska ta allt för givet. Tänk om hennes plan störtat? tänk om hon är matförgiftad? tänk om hon blivit uppäten av en haj? Om det ens finns hajar i Grekland vet jag inte, men det spelar inte så stor roll. Men huvudsaken är; Fanny, oavsett om du blivit uppäten av en haj, blivit matförgiftad eller att du störtat med planet - s å   k o m   h e m   n u u u !
I want you here. Over and out.
/ Lollo

Min knasiga lilla pingla.

Fanny, du missade mycket

Inte ofta man ser rosa björnar spatsera runt på stan.
/ Lollo


RSS 2.0