Kenza & Tyra


Nu blir det att kolla på premiären av Kenza och Tyra show. Hoppas dom gör det bättre än när Bella och Tyra körde, dom var ju bara för präktiga och tråkiga. Tyvärr. Jag kör på team Kenza.

Efter det blir det nog att försöka sova. I morgon blir det nämligen skola för min del.

Vaken på natten och drömmer på dagen

Toningen sög verkligen apsnopp, så Thomas skjutsade oss snabbt till farsta centrum och så sprang vi in på kicks och köpte riktig färg. Nu har vi gjort den och om en stund ska jag föna och se hur det blev. Tror det blir skitbra om jag ska vara ärlig. Äntligen lite förändringar! Hatar att vara tråkig. Haha

Hej då fina bruna hår.

Börjar med att köra en intensivtoning för att se om jag trivs i färgen.
Gör jag det så blir det riktig färg inom någon vecka! Wiho.

Jag har bestämt mig.

Jag kikade just min dagliga rundtur över bloggar och såg att Jenny hade färgat sitt hår rött. Jag tycker det blev så fint så jag har nu bestämt mig för att också göra ett försök till att bli rödhårig. Det är så sjukt snyggt. Ska nog be Isabelle göra det på mig när jag klipper mig hos henne om några veckor. Titta bara nedan så fin Jenny blev

Jackass the movie.

Mitt imunförsvar suger verkligen. Spydde inatt och kallsvettades som en jävla gris. Inte för att jag vet hur mycket grisar svettas. Men ändå. Uttrycket låter så bra i mina öron. Så idag var det bara att ligga hem och ta det lugnt. Blir detsamma i morgon. Har precis fått i mig lite käk. Knappt ätit på hela dagen. Tänkte dricka en kopp varm choklad och kolla på min nuvarande favorit film. Älskar't!

Gossip Girl.




Åh, kan säsong 4 komma ut snart så jag får se mer av mitt lilla beroende.

Klassfoto.

Skolfotona har kommit och eftersom jag är så snäll så får ni se klassfotot.

Me and my björnfitta

Tack alla som skrev så söta kommentarer angående mitt lilla depp-inlägg. Det är så kul att få positiv respons när allt känns piss. Jag är så jäkla tacksam! Kärlek till er.

Jag blev så glad att jag tog mig en bit äppelpaj. Inte bra. Haha. Men på torsdag blir det träning. Tänkte kolla på Flightplan nu och trycka i mig lite plommon som såg så där jättefrestande ut i kylen. Yummie. Ha det fint så hörs vi sedan. Eftersom Frida har alla bilder så kommer dom senare. När jag fått dom vill säga. Folk suger på att skicka bilder måste jag säga. Minus minus. Aja, hare!

Hello bed!

Bilder och skit kommer senare. Jag är hemma. Jag mår ganska okej. Jag är trött. Hej hej sängen.

Omringad av sanningen.

I min familj har kroppskomplex aldrig varit något stort. Min familj ser lite mull som mer att älska. Idag när jag stod och provade en bh inne i provrummet på Åhléns blev allt mörkt. Det var då jag omringades av sanningen. Jag har aldrig varit en person som jämt och ständigt påpekat att jag är tjock. Vilket jag heller inte är. Men ja, jag har gått upp i vikt nu under sommaren. Och jag mår inte så bra över det. Jag vet att självförtroende är viktigt och att många i min omgivning tycker om mig som jag är. Men jag vill också passa i alla kläder. Jag vill också kunna gå runt i en tajt tröja utan att känna att magen sticker ut. Jag vill också känna mig vacker. Så jag ser mig själv idag i spegeln är inget jag kan påpeka är vackert. Jag ser bokstavligt fördjävlig ut. Och tyvärr påverkar det också mina skolbetyg. Jag vågar inte visa mig i bikini framför hela årskursen när vi ska ha simning i skolan, vilket drabbar mitt idrottsbetyg. Jag vet fortfarande att jag inte är fet eller tjock. Men det hull jag har påverkar mig mer än ni tror. Jag ser det inte längre som mer att älska, jag ser det som något bara en latmask har. Jag vill också kunna känna att jag kommmer få en pojkvän som älskar både mig och min kropp. Jag vill också kunna känna att jag kan visa mig inför människor jag älskar. Men jag kan inte. Jag vill knappt kolla mig själv i spegeln längre. Det kanske låter som ett typiskt tonårsbeteende, och det kanske det också är. Men det drabbar mig hårt och det är inget som bara går att soppa under mattan. Det kommer slå tillbaka senare i livet. Jag vill lära mig att älska min kropp. Jag vill känna att träning på gymmet är kul oavsett om folk kollar åt ens håll. Jag vill känna mig smal och vacker. Jag vill kunna gå i kläder utan att få panik över att jag inte hittar en fin kofta att ha över det jag satt på mig. För utan koftan känner jag mig - fet.

Jag vill verkligen lära mig. Så jag ber alla mina nära och kära. Hjälp mig igenom det här.

Give me some löv


Random bild känner jag. Ja, det är så det får bli. Med tanke på att jag har bildbrist.

Snart dags att ta en tur till gymmet med mor min. Innan det ska jag försöka få i mig lite frukt och ett glas o'boy. Nam nam på det. Tummen upp. Ikväll blir det so-plugg. Måste in med en sammanfattning i morgon. Efter skolan i morgon drar jag, Martin och Frida till Linköping. Stannar över helgen. Och eftersom Martin har fått körkort så blir det biiiil dit. Nice nice nice.

Erik Hassle - Nothing else matters


Han gör den så fucking jävla bra! Love it.


Dom får mig att tänka på dig.


You're the inspiration - Chicago

Dum av dig - Daniel Adams-Ray

Fuck you - Cee-Lo Green

Du är så långt borta. På andra sidan av detta land. Det gör ont att inte få höra av dig varje dag. Du ska veta att jag saknar dig. Vet att du älskar dom här låtarna. Så detta inlägg är tillägnat dig ♥

Migrän.

Blev ingen uppdatering över huvudtaget igår. På mentorstiden kände jag hur allt bara försvann framför mig. Huvudet började dunka, mina ben domnade bort och allt blev småsuddigt. Jag la huvudet i händerna och försökte ta det lugnt. Efter mentorstiden gick jag fram till Rebecka och sa att jag höll på få ett migränanfall, så det var bara att gå hem. Jag sov hela dagen igår. Och trots det sov jag hela natten också. Idag blev jag hemma igen, men det är bättre. Bara ont i huvudet ibland. Så i morgon blir det skola för min del. See ya.

Baktanten är i farten.


Söndag.

Hej söndag. Är trött, sliten och lika snorig som förra söndagen. Om ett tag blir det en sväng in till Söder för att köpa mig ett par svarta jeans. Ja, det behövs. Igår var jag, Hanna, Emil, David och Esmedin barnvakt åt Davids lilla systerson och systerns lilla vovve. Vi kollade film, spelade guitar hero och lekte mörkerkurragömma. Haha, skit läskigt! Är man barnvakt så innebär det att man får vara barnslig. Sådeså

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite. Peace and love.

Girl, you gotta stand up and tell me what i'm doing wrong

Igårkväll cyklade jag och Hanna ner till t-banan för att möta upp Louise. Vid t-banan vara även Alice's lillasyster Alva. Såg att hon grät, så ropade på henne och frågade vad det var. Hon visste inte hur hon skulle komma hem eftersom det var vakter vid t-banan, inga pengar på luren och inget sl-kort. Så självklart sa jag att jag går med henne ända hem. Så hon sa hej då till sina idioter till kompisar och sedan vandrade vi till S-näck. Jag och Louise vandrade sedan vidare hem till mig och kollade på tv, spelade gitarr, åt nattmackor och lyssnade på musik.

Nu alldeles nyss kom Louise's mamma och hämtade henne. Hon ska ju träffa en mycket speciell person idag också. Hoppas allting går bra. Hon ska ju nämligen sova över också eftersom dom ska glutta på skräckfilmen Paranormal Activity. Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan blir det att träffa Hanna. See ya!


Bli min.

Hatar att han inte är min. Ed Westwick, i love you.

I'm the star up in the sky

WIHO, min dator är tillbaka! Är jätteglad. Och sångafton-grejen var skitbra. Eller rättare sagt, Zerrin var grymmast. Åh så skönt, i morgon är det fredag. Louise sover hos mig i morgon. Så det blir ju trevligt. Jag känner mig lite hungrig för tillfället, så en liten kvällsmacka och en kopp té skulle inte sitta fel. Hörs senare.

Sångafton?

Min dator håller på återställs just nu. Men så fort jag får tillbaka den så blir det bättre uppdatering! Ikväll ska några kompisar och jag gå och se när Zerrin sjunger. Typ någon sångafton på hennes skola. Tror det kommer gå jättebra för henne! Nu blir det engelska för hela bunten. Sen min stora favorit: musik!

Fina Zerrin!


We ♥ You


Världens bästa vänner.


Jag och Johanna är världens bästa. För efter skolan gick vi och handlade massa frukt och choklad och mashmallows och så gick vi hem till Hanna medans hon låg i badet och fixade lite mysigt i köket. Och så överraskade vi Hanna när hon kom ut ur badrummet. Visst är vi sneeeela?

NU MÅSTE JAG SKRIVA ETT FUCKNING TAL, HEJ.


Snälla, gör inte såhär mot mig.


You're my final destination

Åh, känner doften av mat. Jag är vrålhungrig för tillfället. Känner hur magen har skrumpat ihop till ett litet russin och ger ifrån sig ljud som jag gissar på är ''ge mig mat för i helvete!'' och ''jag sväääälter''. Food please?

Det här har varit den värsta skoldagen i hela mitt liv. Och att det har spöregnat hela jävla dagen har inte heller gjort den bättre. Massa tjaffs i skolan som gjort mig fly förbannad. Regnet som piskat sig mot mitt ansikte på väg till och från idrotten. Sovit dåligt. Ja, det här är absolut inte min dag. Hur som helst måste jag skriva ett jävla tal lite senare. Och jag ska lämna in min dator till våran granne som är datorproffs. Han ska ta bort mitt virus och återställa allt. Äntligen säger jag bara. Min bebis ska bli frisk. Nu ska jag äta för fulla muggar. Hej!

Åh, vackra du. Varför har du inte dina armar omkring mig? ♥

Tell me what I'm doing wrong

Nu är vi färdigfixade och ska snart till Hanna. Ska bli intressant hur allting går. Antar att det kommer bli en hel del skratt från min och Hannas sida. Men det var väl ingen nyhet direkt?


Krossade händer. Aj.

Nu sitter jag hemma hos Louise. Efter jag kom hem från landet så drog jag iväg till Skogås och blev uppmött av en liten Lollo och så gick vi till hennes typ.. pappas tjejs bror. Ja, ni hajar hoppas jag? Awesome!

Vi åt kräftor, diskuterade ett och annat, fick händerna krossade av pelleplutt och en hel del annat. Efter många om och men är vi nu hemma hos Lollos mamma. Lollo håller på tända ljus och rökelser och skit. Vad har det tagit åt den kvinnan? Hur som haver så blir det middag med Hannas familj i morgon. Min lilla fjutt till familj är ditbjudna på käk, så det är nice. Däremot är jag skeptisk mot att Thomas ska med. Känns inte rätt. Ska höra med mamma och Hannas mamma om det är okej att han stannar hemma. Eftersom Hannas mamma ville ha hjälp med en elgrej så får jag väl be mamma kika på det och sedan föra vidare till Thomas så han kan medela vad dom ska göra. Nu blev det massa onödig text. God natt mina små ärtisar

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

God morgon. Är nästan helt klar nu. Duschad, påklädd och sådant. Om någon timme kommer Peter och Dennis och hämtar upp oss och då åker vi ut till landet. Kommer hem senare idag/kväll. Ska försöka knäppa lite kort som jag kan bjuda på. Johanna har en massa bilder som jag inte fått ännu. Ska försöka norpa åt mig dom nu i veckan. Nu ska jag klämma i mig lite frukost. Puss
Random bild från veckan.

det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Usch, jag är så trött på mig själv. Jag vill göra något nytt. Klippa håret i någon cool kort frilla, fixa fina naglar, få lika fin kropp som Lollo så man passar bra i alla kläder, ha rött läppstift och massa annat. Problemet är att jag är för rädd för att klippa håret kort, för lat för att få lika fin kropp som Lollo men okej, rött läppstift kan jag ju alltid börja med. Vi får se hur det blir. Alla har sånna här dagar antar jag. Då man bara vill vara i någons annans kropp. Nu ska jag kolla vidare på Bring it on 2 och sedan försöka sova. Mår inge vidare. Kan ju alltid avsluta som Lollo för att göra det lite annorlunda. ''Over and out!''

Helst av allt vill jag vara hans drömkvinna. Snyft.

Dom är flickorna från det blå

Åh vad jag saknar mina brudar.

Wallander - Vittnet


Nu ska jag titta på Wallander och tröstäta som bara den för jag är en ensamvarg ikväll. I morgon förmiddag kommer farbror och kusin och hämtar mig och lillfimpen. Vi drar ut till landet under dagen och kvällen. Ska försöka knäppa lite kort också. Inte så kul med min fjuttkamera, men ändå.

Du är det vackraste jag vet.


Jag ska bli nunna.

Det här går inte. Jag kallsvettas som en liten gris och blev helt plötsligt jättekänslig. Jag tittade på ett klipp som Peter skickade till mig förut, och jag började gråta. Jag börjar nästan böla av att sitta hemma. Känns som att jag inte har några vänner, att mitt liv är över och att alla killar hatar mig. Jag vet att det inte alls är så, men det känns så.

Så, ja.. Klostret nästa eller?

If the rain must fall

Jag har så jävla tråkigt. Tyvärr kommer bloggen bli bombaderad av helt ointressanta inlägg för att jag inte har något bättre för mig. Är grymt sugen på att baka, men vi har typ inga grejer till det. För jag vill göra cupcakes, och då behövs massa glasyr och roliga saker att sätta på toppen. Det får bli en annan dag helt enkelt. I morgon kanske jag drar till landet och träffar kusin. Vi får se.

Såhär känner jag just nu.


Lyssna på refrängen för att förstå innerbörden i det jag menar. Hah.


Dags att tröstäta.

Jag är sjuk. Snorar, hostar och är ständigt kallsvettig. Ville ju hänga med på Hoffmaestro ikväll med alla! Men nej, inte det. Jag ska istället ligga hemma och dö. Tydligen ska alla till pg efteråt också. Roligt. Jävla snornäsa. Försvinn!

Nu ska jag vara olaglig och ladda ner massa film och tröstäta massa onyttigt skit som jag egentligen inte borde, för jag bantar. Jag hatar allt. Hej då.

Men ska jag älska, då ska det finnas tid att älska fritt



Yo people! Nu ska jag och Hanna fixa matsäck till morgondagens visit till Nordiska Muséet med årskursen. Sover här inatt eftersom det är närmare till tunnelbanan och sen är det ju alltid trevligt att sova här at Hannas crib. I morgon ska jag plugga So så det bara skriker om det. Måste bli klar tills på fredag. Sen ska jag upp till Lelle och Hege en snabbis och hälsa lite på Göteborgarna som är i Stockholm. Nu rinner min näsa, så att alla vet liksom. Hej då.


I'm sorry but the party's over now

Snart är det dags att glutta på Idol som börjar idag! Ska bli sjukt kul att se alla fjompar göra bort sig. Fast dom är jävligt modiga om jag får säga det själv. För jag skulle aldrig våga ställa mig framför juryn och sjunga. Men att dom gör bort sig är lite extra roligt. Nu ska jag vara lite snäll mot moder min och massera henne lite. Efter Idol blir det matteläxan. Orkade verkligen inte gör den tidigare när jag kom hem.

Nu har jag precis varit ute med Hampus. Vi tog en sväng till parken här vid oss och snackade lite politik och annat skit. Tycker verkligen om honom. Så jäkla underbar kille det där! Lyssnar verkligen när man pratar. Sånt uppskattar jag eftersom andra mest blir irriterade när jag öppnar käften. Haha. Det är asbra, för vi bor ju nästan grannar. Lär bli en hel del prommenader med honom framöver.
Antagligen kommer vi ha massa filmkvällar nu när det är kallt.

Hörs senare eller i morgon. Peace and love.

Har du en famn för mig?

Kom nyss hem från plugget. Var en ganska lugn dag. Startar morgondagen med bild, så det är jäkligt skönt! Nog om skolan. Nu tänkte jag titta lite på tv och vänta tills moder jord kommer hem. Då blir det paj! Föresten så bakade vi paj på hemkunskapen idag. Gotteligott. Om jag inte minns helt fel så tog jag lite bilder, men dom kommer sen!

Sweet sunshine

Jag är alldeles för trött för att uppdatera egentligen. Men eftersom jag är som jag är så slänger jag självklart in ett helt ointressant inlägg. Efter skolan drog vi till Hanna och åt rabarberpaj och pluggade. Vi kände oss slutkörda efter ett hårt pass på idrotten, och vi har inte bråttom med något, så vi tar det i veckan. Eller, jag var trött i alla fall. Hehe. Nu ska jag titta på Bring It On och försöka koppla av lite. See ya tomorrow!


Bjuder på en gammal bild. Som sagt så har jag bildbrist.

Last night I dreamed a dream.

Gud vad jag mår bra känner jag. Jag och Hanna har precis tränat och gjort oss av med helgens onyttigheter. Känns alltid så jädrans bra efteråt. Man känner att man presterat något bra för en själv. Åt precis middag för alla som vill veta. Nu sitter jag nyduschad i pyamas och ska titta på Paradise Hotel. Sleep tight!


Lite brist på bilder. Alla från igårkväll kommer så fort jag fått dom från Johanna och Hanna.

La la la

Nu sitter jag, Johanna och Hanna och lyssnar på skitmusik. Typ.. Jay-z? Johanna försöker lära Hanna att dansa, vilket går, sådär. Kanske kan fixa en video på det. Nu ska jag också joina och försöka dansa. HAHA!

I sew myself shut

Inom några dagar kommer det komma hem papper som ska fyllas i. Gissa till vad?

Jo, jag ska nämligen lägga till ett namn! Så mitt nya namn kommer bli Fanny Lilly Elisabeth Lindberg. Lilly hette min mammas mormor och hon var en väldigt viktig person i min mammas liv. Så nu är jag en liten Lilly också. Tycker det ska bli jättespännande.

Louise Thea Hallberg.

Älskade vän, jag vill inget annat än ditt allra bästa. Jag vill att du ska veta att hur du än väljer att göra med allt och hur du än gör det, så finns jag där. I ur och skur. Du är så speciell på ditt sätt. Helt unik alla andra. Jag vill också att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta.


Klappa händerna när du är riktigt glad


Sitter i Hannas kök och väntar på mat. Känner hur magen börjar dra ihop sig. Haha, ni kan inte gissa vad jag har slösat 22 kr på idag.. TYG! Jag av alla människor i denna värld har köpt tyg. Ja det kan vara svårt att tro, men så ligger det till. Så ikväll ska jag och Hanna göra egna tygkassar och sedan trycka egna saker på dom. Nu sjunger Hanna med sin vackraste stämma. Vackert. Nu blir det mat, hörs senare.


And the rain would kill us all

Sitter här med handduk omkring mig och ska strax ställa mig i duschen. Efter det blir det té och en bok för att lugna ner mig lite inför skönhetssömnen. I morgon blir det skola och efteråt får vi se vad som händer. Ska antagligen in till stan med eller utan vänner och hämta ut mitt namnhalsband på Guldfynd. God natt, vi hörs i morgon.

Änglalik


Min nya bok har kommit! Ska börja läsa den redan ikväll. Har föresten beställt en till bok från en granntjej som säljer jultidningar. En bok av Liza Marklund. Får den i november någon gång. Ser mycket fram emot det, hihi.

Vinden håller tal vid en hamburgebar



Kom nyss hem från Exepert och Jysk. Jag, mamma och Thomas tog en tripp dit eftersom jag behövde köpa en hårddisk. Köpte tre korgar lite spontant också. Nu ska jag kolla PH och äta middag. Hörs senare.

Black and white


Älskar att bli inspirerad. Älskar att ha mål och drömmar. En stor dröm för mig är att hålla på som fotograf på fritiden när jag blir äldre. Men det är inte världsenkelt att komma dit, utan det gäller att kämpa. Jag har en dröm, och den tänker jag inte ge upp.

Love


Okej, jag erkänner. Jag är ensam och deprimerad. Jag mår verkligen inte bra av det här kärlekstrasslet. Men det är så svårt. Jag kan inte bara gå fram till dig och säga att jag älskar dig, utan allt tar sin tid. Jag måste få det perfekta läget, det perfekta tillfället för att berätta vad jag känner för dig. Jag älskar kärleken så mycket att jag hatar den.

Endast för att jag är så bäst.

Bara för att jag är VÄRLDENS BÄSTA FANNY, så ger jag Dennis lite smygreklam eftersom han bad så snällt. Jag borde inte vara så snäll eftersom han glömde bort mig, men men. Jag får väl tillbaka någon annan dag. Hoppas jag!

För att lyssna på Alternativa Rytmer's nya låt på youtube, klicka HÄR
För att ladda ner låten, klicka HÄR

Alternativa Rytmer

Kusin var på radio idag! P4 i Västmanland. Lite stolt blir man ju faktiskt! Han rappade live och sedan spelade dom en låt som han och Kim gjort tidigare samt en liten intervju.

Den jäveln glömde däremot att säga att jag också hade hört den innan den spelades live. Han hade inte visat den för någon innan han kom in i deras studio, men den jäveln sa bara att en snubbe hade hört den. Skällde ut honom på msn, haha. Han sa att han glömde. Hur kan man glömma? Aja, whatafuck, stolt är jag i alla fall!

Klicka HÄR för att lyssna på Dennis. Klicka på 1 sept. 11.00-11.30 och spola fram till 8:30

Just take my heart when you go

Jag känner mig så jävla lurad. Hela tiden påstod du dig vara min vän, mitt stöd, mitt ledande ljus i mörker. Men allt var bara skitsnack. Jag trodde på allt du sa. Jag trodde på en framtid där du fanns med. Jag ville så gärna. Jag trodde verkligen att vi var bra vänner. Jag kunde prata med dig om allt. Du lyssnade och du gav alltid så bra råd. Jag kunde inte fatta det var sant. Att en kille faktiskt kunde vara så bra på allt det där utan att göra det komplicerat. Du var alltid så glad mot mig. Att vi var så långt ifrån varandra gjorde allt så mycket mer spännande. Du bodde i en annan del av landet, en helt annan plats. Bara tanken av dig gjorde mig på bra humör.

Sen kom dagen.. Dagen då vi hade bestämt att vi skulle träffas. Du lovade att du skulle höra av dig. Hela dagen var jag spänd. Varje sms fick mig att stelna till. Varje gång någon ringde slog mitt hjärta ett extra varv. Men aldrig var någon av samtalen eller smsen från dig. Jag tänkte att du skulle vara inne på msn och ha en vettig förklaring till varför du aldrig hörde av dig. Men inte ett endaste litet ljud från dig. Än idag undrar jag vad som hände. Vad gjorde jag för fel? Jag trodde så mycket på allt du sa till mig. Jag trodde på orden ''Du är som en lillasyster för mig'' och ''Är så glad att jag har dig''. Men allt var verkligen bara bullshit. Jag kommer aldrig kunna lita på en kille igen. Eller jo det kommer jag, men det kommer ta tid. Jag älskade dig, jag brydde mig verkligen om dig. Men inte fan fick man något tillbaka för det. Jag hade så fel. Fy fan för dig.

Open Water

Älskar att skrämma upp mig själv. Det är bland annat därför jag älskar att kolla på skräckfilm. Fast det slutar oftast med att jag hatar mig själv för att jag kollade på filmen som jag då inte kan somna efter. Men till er som inte känner mig, så har jag en fet haj-fobi. Men det är just det som är problemet. För då blir jag mer och mer intresserad av att se på haj-filmer. Så nu ska jag kolla på Open Water och bli jätterädd! Hörs

Utö 24-25 augusti

















































naproxen är grejer det.

Vaknade inatt av att mitt huvud höll på att sprängas. Det kändes verkligen som att någon stod och stampade på det. Efter många om och men somnade jag om och vaknade med samma känsla i morse när alarmet satte igång. Det var bara ta sig en naproxen och lägga sig igen. Mamma ringde och sjukanmälde och hela dagen har jag sovit för att slippa smärtan. Det är bättre, men fortfarande inte helt bra, så blir hemma i morgon också. Men på fredag tänker jag tvinga mig själv till skolan hur jag än mår. Kan inte börja med att vara borta nu. I helgen blir det Ice Age marathon med brudarna tror jag. Det ser jag mycket fram emot. Hoppas att Hanna har lite skorpor att bjuda mig på då, hahaha. Nu blir det lite Paradise Hotel och sedan ta det lugnt hela kvällen. Hörs när jag har något vettigt att skriva. Vilket jag inte har nu för tiden, men i alla fall.

Min räddare i nöd just nu. Kärlek till dig ♥

RSS 2.0