snabb update innan jag kryper till kojs

Kollade nyss på film. Börjar bli lite småtrött, så jag tänkte krypa till kojs och faktiskt försöka sova. Men först tänkte jag blogga lite, så bra som jag e, höhö!

Jag drog ut och träffade Hanna Oscarsson en stund på kvällen. Vi möttes upp vid tråget, och där var Melinda med sin pappa, lillasyster och några till och spelade fotboll, så vi joinade. Jag som är så pass kass på fotboll måste skryta lite och berätta att jag gjorde mål på Hanna, woho! Vid tio blev släcktes lamporna över planen, så jag och Hanna vandrade runt lite i Bagis och pratade om allt möjligt. Var jätte kul att umgås med henne igen, eftersom vi tappat kontakten lite sen jag slutade i kunskapsskolan :/ Men vi ska försöka jobba upp det har vi bestämt nu!

I morgon ska jag upp i skaplig tid, för antagligen ska jag följa med Oscarsson, hennes pappa och hennes kusin på AIK-DIF. Hon skulle fråga om det var okej i morgon bitti, så vi får se då om jag går. Går jag inte, så får jag sitta och skrika framför tv:n, mohaha. Men nu ska jag sova! Sleep tight

jätte gammal bild på mig och Hanna Oscarsson


Kommentarer

Here you can comment:

Your beautiful name:
Remember me?

Your E-mail: (publiceras ej)

URL/Do you have a blog?:

Skriv något sött:

Trackback
RSS 2.0