Goserumpan

Mitt internet fungerade inte igår, och därför har jag inte uppdaterat som vanligt. Nu har vi precis käkat middag och ska strax kolla på Shutter Island. Här kommer lite bilder!









Så kan det gå

..Sen började det spåra ur..

Glass är alltid gott en varm sommardag

Nu sitter jag på mosters coola mac-data och är inte alls avundsjuk! Frida sitter och spelar spel med Thea. Vi fick en varsin glass av moster. Gott i denna hetta. Vi ska vara här ett tag och sedan ska vi hem och äta. Hörs senare, puss.

So fucking bad

Nu ska jag och Frida ner till centrum och posta brev och handla lite yoghurt till mina kända smoothies! Efter det drar vi antagligen hem till moster min och umgås lite. Ikväll blir det kvällsbad som igår kväll. Härligt! Hörs senare, puss

Random bild.

The Illusionist

God morgon alla fina människor där ute. Väcktes av en pigg tjej vid namn Frida för ungefär en och en halv timme sedan. Nu håller vi på att fixa lunch och samtidigt som vi käkar den ska vi kolla på The Illusionist. Hörs senare!



Ed Westwick, my love

Okey.. Ni får ursäkta min knäppa kompis som tycker jag är wierd som gråter över en kändiskärlek. Hur många har inte gjort det liksom? Fast däremot så vet jag inte om han dog eller inte, han kan ju överlevt.. Mer fick man ju inte förens när nästa säsong är färdig! Väntar med späääänning!

Fridas tyckande om mig måste helt enkelt bero på att hon fick en av mina ljusstakar i huvudet (hehe). Så, nu vet vi alla att det är henne det är fel på och inte mig. Och i inlägget säger hon inte bara att jag är knasig utan också lägger ut en bild på Edward F*cking Cullen.. Inte okej! Okej, jag tycker inte han är ful eller dålig på något sätt, men att han är alla tonårstjejers våta dröm stör mig rejält! Okej, nu har jag skrivit av mig lite. Nu ska vi kolla på någon konstig film som frökenlöken har laddat ner. Tack och hej!


My sexy-booooy!


Konstigare kvinna får man leta efter..

Hahah yo dudes! Det är Frida som skriver, jag lär väl vara känd i den här bloggen vid det här lagret. Höhööö! Men jag måste bara berätta! Fanny tvingade mig nyss att titta på ett avsnitt av Gossip Girls. Och i slutet så hände det tydligen ett och annat, jag fattade absolut ingenting eftersom att jag inte sett skiten tidigare. Men iaf, i slutet dog tydligen någon Fanny tycker om. Och gissa vad hon gör nu, HON GRÅTER! och det är inte lite heller, hon gråter floder :O? är detta ett normalt beteende eller är hon sjuk? Själv tycker jag det var ganska roligt att han dog, men inte Fanny inte. Nu ska jag fortsätta lyssna på hennes tjat om den där Chuck..? C'ya!


MIIIN BABYBOY!

Should I stay or should I go?

Tjena mellan bena! För en liten stund sen var jag, lillebror och Frida och tog ett dopp i söderbysjön. Var faktiskt riktigt varmt i vattnet. Nu ska vi fixa lite varm oboy och mackor och kolla på Twilight. I morgon ska vi in till stan och hämta ut biljetterna till Eclipse och sedan får vi väl se vart dagen för oss.

God natt kära vänner!

Rymdraket-glass

Sitter med den där i munnen just nu. Känner hur jävla ont det gör eftersom det är så jävla kallt! Okay, nu tog jag ut den, tihi. Om en halvtimme ska jag börja åka in mot stan och möta Frida. När vi kommer hem blir det käk och kvällen kommer spenderas framför Twilight och New Moon. Har Frida bestämt alltså..

I juli åker jag till Grekland

WOHO! Nu har jag kollat färdigt på hela sista säsongen på Gossip Girl. Hanna sa att dom håller på spela in en till säsong, så nu väntar jag med spänning på att den ska komma ut, haha. På tal om Hanna.. Hon smsade mig förut och berättade en hemsk nyhet. Lilla Nini (Eller Plopp som han egentligen heter) har gått över till andra sidan. Blev verkligen jätteledsen. Han är världens sötaste lilla kanin som bajsar hela tiden. Kommer sakna bajsplupparna på golvet som man alltid fick akta sig för. Stackars Maggan, Hanna och Isak.. Kan inte vara så kul.

Jag ska nu hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Klockan sex ska jag vara inne i centralen och möta upp Frida som kommer med Amanda och Martin från Linköping. Ska bli trevligt att ha den damen här i veckan, haha.

Juste! Moster ringde mig förut och berättade att resan nu är bokad. Så i slutet av juli åker jag till Grekland, wuhu! Ska blir jätteroligt verkligen. Har aldrig varit i Grekland förut heller. Frida är så söt och lånar ut sin kamera till mig under den veckan, så massa fina bilder kommer tas. Fasiken vad det ska fotas!

Här kommer vi att bo:



eclipse på fredag med frida

Nu har jag och Frida reserverat platser till Eclipse på fredag. Jag hade inte ens tänkte gå på den, men eftersom Frida blivit en jävla twilight-nörd så okey. Ikväll kommer Frida till mig. Ska åka in och möta henne på centralen lite senare sen.

Nu ska jag kila ner och käka frulle på altanen och sedan får vi se om jag drar ner och badar med mami eller inte. Annars sätter jag mig och solar på altanen. Men nu ska jag kila ner, adios amigos!


the reader

Har precis sett färdigt på The Reader. Oh fyfaan vad bra den var! Det var liksom inte något man sett förut, utan en lite annorlunda film. En tvåtimmars film som passar perfekt om man har tråkigt en kväll. Hur som haver så ska jag nu försöka somna. Är en dag i morgon också.

God Natt Mina Kära Vänner!

Kommer sakna dig som fan nu när du åker!

sjutio procentig mörk choklad och gg!

Did you hear about the Morgans var väldigt bra! Var till och med humor i den, tihi. Nu ska jag bara slappa i sängen med lite avsnitt av Gossip Girl och sjutio procentig mörk choklad. Mumsfillibabba säger vi på det. Ska upp i skaplig tid i morgon eftersom jag, mamma och kanske Linus tänkte dra och sola och bada. Sleep tight!


Eau Thermale Avéne


Mamma köpte en salva till mig här om dagen. Mina ögonlock kan nämligen svullna upp och bli torra och massa sån skit, så den här ska tydligen vara jätte bra. Så nu ska jag använda den i någon vecka varje dag och se om det blir bättre resultat. Hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag och lillebror cykla ner och köpa lite gottigotti till kvällen och sen blir det Har du hört ryktet om Morgans med mamma. I morgon blir det bad och sen mot kvällen kommer Fridus till mig. Hon ska bo här i veckan. Trevligt värre. Men nu ska jag hojja ner till centrum. Hare gött!


Bilder från Långholmen med Madde och Mark

Och här kommer lite bilder från dagen innan midsommar då jag var med Madde och Mark i Långholmen och badade och solade. Vi hade jätte mysigt och låg och pratade om nya och gamla tider.









Midsommar bilder 2010

Nää, okay jag orkar inte vänta med att lägga upp bilderna. Blev ingen film, så här kommer dom!





































Bilder kommer senare!

Nu är jag hemma igen! Har laddat över alla bilder från kameran, men ärligt talat så orkar jag inte lägga upp allt nu. Så senare kommer alla bilder från midsommar och från dagen innan då jag var i Långholmen med Madde och Mark. Söta prissar det där, tihi. Men nu ska jag titta på film med lillebror och kanske slumra till någon timme. Är ganska trött.

Har fått mick av Dennis, som snart ska testas! WIHO

Trevlig midsommar

Blir dålig uppdatering med tanke på att jag är ute på landet.
Men vill önska er alla en riktigt trevlig midsommar! Puss på er


John B.

Hej på er. Jag vet att klockan är mycket, men som vanligt så är jag inte trött. Ska låta nagellacket torka och sedan blir det sängen för min del. Jag kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle ta på nagellacket, så blev fem olika, hehe. Måste upp ganska tidigt i morgon. Ska nämligen möta min alldeles för efterlängtade Madelene. Vi ska lägga oss och sola på långholmen (?). Inte en susning om vart det ligger faktiskt. Ska möta henne vid halv tolv, och innan dess tänkte jag kila in på consum och investera lite gott till mig och Madde.

Men nu är det tajm mig för mig att besöka John B's vackra drömvärld! Adios Amigos


Gamla bilder på mig och Madde :)


Wayne's Coffee




Halloj! Nu kom jag precis hem från moster. I morse mötte jag moster i centrum, då tog vi tunnelbanan till Hötorget där vi kollade på skor till Thea. Sen blev alla kissnödiga och fikasugna, så vi sprang in på Wayne's. Sen mötte vi upp min mamma och sprang runt och kollade på skor till mig. Inne på DNA hittade jag ett par stövlar i skinn som var perfekta till hösten och eftersom det var 70% på dom som egentligen kostade 1599, så var det bara köpa! Hittade inga sommarskor, så vi får leta vidare.

sunny day

Blev rätt sent igår, men med tanke på att jag måste vända tillbaka dygnet lite, så gick jag upp för en timme sedan. Jag vet absolut inte vad jag ska hitta på idag. Men jag tror att jag ringer moster och hör vad hon har för sig. Eller så spenderar jag min dag ute på altanen med förhoppning om att få lite färg. Men nu ska jag inte tråka ut er mer, ha en bra dag! Och glöm inte använda solskyddsfaktor så ni inte blir kräftisar

Göteborg -09

I just can't make a sound

Tjenamors! Nu har jag precis städat mitt rum och bäddat iordning. På balkongen är det värmeljus tända, så nu ska jag sätta mig med iPoden där en liten stund och bara njuta. Efter det blir det film med lillebror. Godnatt på er gullungar!

Somebody told me you had a boyfriend

Eftersom Frida inte kunde fika idag, så bestämde jag mig för att sova, med tanke på att jag inte hade somnat än när jag skrev det förra inlägget. Så jag somnade och sov lite till och från fram till klockan sju på kvällen. Då var det käk och tårtätande eftersom mammas sambos son fyller elva år idag. Tog på mig mjukiskläder, så skönt! Och en svalkande coca cola är aldrig fel i detta sommar väder heller ;)

and i know you can't stay

God morgon! Eller.. Jag har liksom inte somnat än, hehe. Så vid sex när mamma klev upp, gick jag upp med henne och lillebror och åt frukost och fixade mig. Så jag är liksom färdig. Känner mig inte alls trött, men kommer antagligen slita rätt mycket på krafterna idag, så somna sött kommer jag säkert göra ikväll, haha.
Här kommer en liten dagens: kläder, frilla, facelooooooook!


björkbacken -08






Tittade igenom lite bilder från när jag var på kollo år 08. Fy bubblan vad roligt vi hade! Saknar er jättemycket. ♥

försökt att känna efter hur det känns

Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen. Trots att jag vaknade vid fem idag, så är jag ganska trött. Blev ju inte fika idag med Frida, båda var sega som fan i morse, så vi bestämde oss för att ta det i morgon istället. Mamma ville träna i morgon också, så får se om jag orkar hänga på. Annars tar jag mig en solning i alla fall.

Som en helt ny människa

Sitter här nyduschad och fräsch. Känner mig som en ny människa igen. Hör hur lillebror sitter och spelar gura i rummet intill, stolt jag är över den prinsen alltså! Blev lite sugen på té och frukt, så det är det som står på schemat. Ska fortsätta kolla på GG och förhoppningsvis börja på SATC säsong 1. Jag har kommit in i en period där jag bara kollar på serier, och eftersom jag precis kollat färdigt på Grey's Anatomy, och strax kollat färdigt på Gossip Girl så är det sedan Sex And The City som intar scenen, yeee!

Nu ska jag återgå till mitt. Adios amigos!

svar på kommentar

Johanna om Hey hoe let's go:
är det din naturliga hårfärg eller har du färgat?
btw fin blogg! :D

Svar: Nej, det är inte min riktiga hårfärg. Har färgat mitt hår ett x antal gånger, och från början har jag egentligen cendré färgat hår. Sen slingade jag håret i blondt i fredags.. Så lite blandat nu.

Jag svarade på kommentaren sådär eftersom det stod att hennes blogg inte fanns?

In the spring, becomes the rose

Hej på er. Klockan är mitt i natten och jag ligger och kollar på Gossip Girl. Skulle igentligen hängt med Hanna och några till, till Tyresö men jag kände mig verkligen inte pepp på det, så jag stannade hemma istället. I morgon blir det upp i skaplig tid, för jag ska in till Stan med Frida och ta en fika. På fredag är det midsommarafton, som jag förövrigt ser mycket fram emot. Tror att vi kommer ha det jätteroligt ute på landet med Kraft-släkten. Kommer säkert bli en massa roliga lekar, fem-kamper och annat skojsigt. Kommer att ta en hel del bilder också, såklart!

Nu tänkte jag ta en frukt och fortsätta titta på GG. Ha en bra natt allesammans så skriver jag mer i morgon.

1) Jag. 2) Fridaaa - Som sagt.. så har vi alla varit små

det fryser nu sakta till is

Hej på er! Igår åkte jag och Lollo in till stan och mötte upp hennes pappa och hennes pappas flickvän. Vi gick till Debaser och tog varsin dricka och vandrade sedan mot Hornstull där vi satte oss på ett Kina-hak och åt. När klockan vandrade efter tio så tog vi tunnelbanan hem och kollade på bröllop som dom spelat in hemifrån. Jag tycker igentligen inte om kungafamiljen speciellt mycket, men jag måste erkänna att jag ändrade uppfattningen lite igår. Här kommer hur som helst lite bilderf från gårdagen!















Vaknade upp brevid Stina


God morgon! Eller man kanske ska säga god dag vid det här laget? Hur som helst så vaknade jag för en liten stund sen. Blev ganska sent för mig och Lollo om man säger så, haha!

Vad hände igår nu då? Jo jag och Lollo mötte upp Hanna, Nelly, Zerrin och Amanda och åkte tillsammans hem till Hampus där han, Nico och PG var. Vi kollade på skit dåliga filmer (förutom rec!), spelade kort och snackade. Efter ett tag kom Freddie dit också. Vid halv ett var vi tvugna att börja kolla upp tåg och sånt eftersom Hampus bor in the middle of nowhere (skogås). Lollo och jag var hemma vid tre tiden, och då satt vi uppe och kollade på lite bella och tyra show och lite annat. Nu ska vi fixa oss och dra oss ner till Liljeholmen centrum!

Tyvärr så togs det inga bilder igår :/Adios amigos!

don't stop me now

Tjoflöjt! Hanna sover hos mig inatt. Vi ska dricka massor med té och kolla på Andra Avenyn säsong 1, var skit längesen jag såg den säsongen, hahah. Men nu ska jag underhålla Hanna eftersom mamma fixar hennes hår :)

Gammal bild, hehe

vad vore livet utan musik? nada!


Hoffmaestro - So do you

12 Stones - Lie to me (Acoustic)

Dessa två låtar står högst på min lista just nu! Kan lyssna hur många gånger som helst på dom. Hoppas jag inte tröttnar bara. Det vore himla tråkigt. Förutom att jag drogar musik så är jag så nedrans kär i smoothie. Skulle jag ha orken så skulle jag göra smoothie minst 3 gånger per dag. I morgon bitti står hur som helst smoothie på schemat. Under dagen tänkte jag hänga med min coola moster. På fredag ska jag antagligen slinga håret i ljusa färger, så det blir lite liv i mitt tråkiga hår! Sen ska jag vara med min efterlängtade Louise. Nu ska jag lyssna på muuusik, adios!


lookbook.nu





här kommer kung av sand

Nu är det bestämt att jag ska ut till landet på midsommar. Ska verkligen bli jätte mysigt att umgås lite med kraft-släkten igen! Förhoppningsvis kommer Dennis också dit, så man har någon att snacka lite skit med, höhö. Nu ska jag ta en skön dusch och smörja in mig i min nya bodylotion med lukt av grapefrukt. Ikväll blir det antagligen bara att ta det lugnt. I morgon får vi se vad som händer. Tänkte höra med Madde om hon har lust att fika lite. Adios amigos!

midsommar 09

he had a heart of stone

Nu har jag precis ätit lite lunch. Blev två mackor, yoghurt med färska jordgubbar och ett glas loka. Lite fräsht sådär! Hehe. Jag ska fixa mig lite nu, och sedan vänta på att mamma ska komma hem. För då ska vi över till moster. Förhoppningsvis bjuder hon på lite fika, tihi!

ni är lycka

Här kommer bilder från när vi var i Hellasgården och solade & badade! :)








You're no superhero, I've found in the end


När vädret är så tråkigt som det varit idag, så får man göra det bästa för att hålla sommarhumöret uppe. Glass och jordgubbar är ett starkt tips! Gjorde mig lite gladare i alla fall, haha. I morgon ser vädret ut att bli lite bättre, och då tror jag att jag, Hanna och Sara skulle dra och bada? Nu ska jag fixa lite musik till iPoden, och sedan kolla vidare på Gossip Girl. Adios amigos!


knepa och knåpa

Jag vet inte vad som händer med blogg.se, men det går inte att ladda upp bilder, och det går inte att kommentera andras bloggar för mig? Vadfan är detta igentligen? Blogg.se ska alltid knepa och knåpa! Hur som helst så har jag varit hemma hela dagen. Sprungit runt i myskläder, kollat på gossip girl, räddat en stackars igelkott som fastnat i vårat lilla förråd på baksidan, ätit pannkakor, lyssnat på musik och checkat alla bloggar! Blev en ta-det-lugnt-dag helt enkelt, och nu ska jag börja på säsong tre på gossip girl, sååååå bra!

vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

För ett tag sedan kom jag hem från en kvällspromenad med Hanna. Vi vandrade runt i Skarpnäck och pratade om allt mellan himmel och jord. Måste säga att det är så nedrans befriande att prata med den bruttan. Man känner sig så bra efteråt. Att man inte går runt och bär på en massa saker.

Hur som helst så har jag skit tråkigt nu! Känns som att jag har gjort allt man någonsin kan göra på en dator. Okej, kanske inte ens i närheten. Men ändå! Jag funtar på att sätta på en bra film och försöka somna till den. Ska försöka gå upp i skaplig tid i morgon. Om jag orkar och har lust så drar jag in och fikar med Frida och Elin i morgon. Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder från gårdagen, so enjoy!








nobody feels the way i do

Äntligen har min übersnygga väska kommit! Min nya kärlek


ingen ska få ta natten ifrån oss


I morse väcktes man av en Hanna som hade gjort iordning frukost ute i vardagsrummet och laddat ner film. Så vi kollade på Hitta Nemo och hade det trevligt. Nu ska Hanna kila hem till sin papi en snabbis, så vi andra tjejor stannar här och kollar på skräckis och dricker té. Senare ska jag hem och städa och sedan gosa ner mig i sängen och kolla på gossip girls. Hörs senare!


fridusvitaminus


Saknar min gamla blondin lite faktiskt. Frida, jag vet att du ser det här, så... färga blondt!


hey hoe let's go

Hejsan allesammans. Jag har inte uppdaterat så mycket, jag vet, men jag har haft annat för mig. Jag har liksom sommarlov! Igår var jag och Hanna med Oliver och Jonas. Vi umgicks och spelade kort. När vi kom hem till Hanna igen så satt vi på hennes loftgång och drack té och åt nattmacka till klockan blev halv fyra. Sen sov vi gott fram till klockan halv 2 ungefär. Under dagen har vi bara kollat på Walk The Line och varit hemma hos mig en sväng. Snart kommer Johanna, Felicia och Sara hit och då ska vi handla gott inför kvällen och sitta på loftgången. Blir myskväll helt enkelt! Men nu ska jag fortsätta med min sommar-playlist på spotify och lyssna på Hanna för tillfälliga skit-musik, haha!

gammal bild

were the grass is green and the girls are pretty


Kolla hit! Nu är jag lika cool som alla modebloggare och har VITT nagellack! ;)

Nu sitter jag hemma hos Hanna och lyssnar på Guns n roses. Vi tänkte ta en powernap och sedan träffa lite trevligt folk. Ha en nice lördagskväll.


it's the same old story

God morgon alla små kottar där ute! Frida står just nu i duschen och strax ska vi ner och äta frukost. Senare drar vi antagligen till moster. Och senare ikväll ska vi på bio med moster och mami. Inte så jätte bra väder, men rätt mysigt om jag får säga det själv. Nu ska jag lyssna på musik och vänta på att Frida duschar färdigt. Pusshej, vi hörs senare!

help me to win!

Nu är det såhär mina kära vänner, att jag är med och tävlar som veckans blogg, och är nu en utav finalisterna, så gå in här och rösta på mig! Tack på förhand! :) ♥

someone are already gone


Nu bär det av mot gymmet. Hörs senare, adios!

Vad ni än gör...

...Börja ALDRIG att röka!

girls just wanna have fun

Frida sover här en natt till! Så ikväll ska vi grilla och kolla på massa film. Sen i morgon ska jag, Frida, mami och moster på bio och se SATC 2. Tror den kommer vara asbra! Håller tummar och tår, haha.

Om ett tag ska jag och mami iväg och träna ett tag, så man känner sig lite duktig såhär på sommarlovet, tihi. Men här kommer lite bilder som är tagna för drygt en halvtimme sedan, kyss och smek!


min nya kompis

Säg hej till min nya kompis Grodis! Han är för tillfället hemma och äter lunch, men senare ska vi leka igen :)

you must've seen her dancin' in the sand

Där hade ni lite bilder från gårdagen! Om två timmar ungefär så åker Frida till sin syster, och då ska jag dricka coca cola, ta en skön dusch och njuta av mitt sommarlov. Musik ska sättas på på högsta volym och dagen ska gå åt till att göra... absolut ingenting!

i wanna be a rockstar!


Två bilder från idag :)

Nu sitter jag, Frida, Hanna, Isak och Linus i mitt rum och ska snart kolla på Lejonkungen 3! Äntligen har sommarlovet kommit, äntligen är det inge mer skola på tio veckor. Japp, nu jävlar är jag taggad! Hörs i morgon med alla andra bilder. Börjar bli lite trött faktiskt. Pusshej

känslorna känns som en sång

Träningen gick jätte bra. En muskel-man vid namn Micke hjälpte mamma i ungefär en timme och visade vad hon behövde göra som hade så mycket problem med ryggen. Tydligen var han ryggexpert själv eftersom han har problem med ryggen han med. Medans mamma fick hjälp med allt så sprang (ja ni läste rätt), sprang!! jag på rullband. Dom har tv-apparater framför rullbanden så man har något annat att tänka på än att man springer. Så det gick jätte bra. Efter träningen solade vi och sen cyklade vi hem och käkade middag. Nu ska jag göra smoothie till hela familjen, duscha och sedan pröva lite kläder till i morgon. Sen blir det sängen för mig! I morgon är det skolavslutning och jag är så fräsigt taggad! Byebye skolan, här kommer sommarlovet! ♥


viva la diva


Satt nyss ute på balkongen och målade naglarna. Nu ska jag byta om och sedan ska jag och mami dra oss mot gymmet. hon ska träffa någon specialist, så vi måste vara där klockan fem. Jag vet inte om det blir träning för mig eftersom det bara är mami han ska träffa, men jag ska i alla fall ta en tjugo-minutare i solariumet. Skolan gick för övrigt bra. Hela jag stinker räka eftersom vi gjorde snittar till niornas bal som håller hus ikväll. Blir så taggad för våran bal när man fixar deras, så jag har redan funderat ut hur min klänning ska se ut och allt sånt där, haha. Men nu måste jag springa! Hejdååå

borde inte vara lagligt


Det borde igentligen inte vara lagligt att tycka om molly sandén, men herrejävlar vad jag fastnade för den här låten! Den får mig att tänka på en speciell person, en person som betyder väldigt mycket för mig. Så.. nya droglåten? Yes!

så har änglarna bestämt


Johanna och jag idag på lunchrasten ♥. Nu tänkte jag krypa till kojs med ett avsnitt gossip girl.

if tomorrow never comes


Bild från i fredags när vi grillade med småsyskonen :)

Nu har vi kommit hem efter en storhandling på ica maxi. Vi kilade även in på biltema och köpte bord och stolar till min balkong för alla som bryr sig, höhö. Nu ska jag öva lite sminkningar, duscha och sedan kolla på gossip girl. I morgon är det bara fotbollsmatch och fixning inför niornas bal. Sedan på onsdag är det skolavslutning och på den kommer min älskling Frida. Efter den ska vi fota galet och sen sover hon hos mig. Vi ska kolla på gråtfilmer, sitta på balkongen och dricka té och ha det så bra som bara vi kan ha det. Hörs senare alla små kottar där ute! Cred till er som läser min fiiiiina blogg.

Blake Lively..

..Måste bannemej vara världens vackraste kvinna. Fy bubblan vad avis jag är!

hjärtat väljer sin egen väg

Nu är jag hemma! Hela dagen har gått åt till att städa på våran avdelning och i skåpen. Vi fick lämna in skåpnycklar och alla böcker, nu känns det att det snart är sommarlov. Fy bubblan vad härligt det äääär! Nu ska jag ligga och dega framför gossip girl. Hörs senare bejbs ;)

När vi städade skåpen så hittade jag ett gammalt runt örhänge som låg och skräpade, så Johanna gjorde om det lite, och nu är det suuuuuuperfint! :D Eller vad säger ni?

god morgon världen, vilken underbar dag

God morgon! Vad händer idag? Jo, idag är det bara städning och inlämning på alla böcker. Så vi lär få sluta tidigare idag och då ska jag nog hem eller så blir planerna ändrade. Ska prata med Madelene den här veckan och se om vi kan göra något i veckan. Sen tänkte jag ringa papi och höra om jag kunde åka ut till dom under helgen eller något. Men nu ska jag bjuda på en morgonbild som inte är den vackraste, höhö

mat mat mat mat mat

Här kommer middagen jag vet att ni vill seeeee, mohahahaha!




väska hemklickad


Kärlek vid första ögonkastet! Den här skönheten är nu påväg hem till mig.


We weren't born to follow


Jag och mami tog en varsin mjukglass nere i centrum och sedan handlade vi. Till middag blir det grillat och annat mumsigt! Och bara för att jag är jag så tänker jag fota våran vackra mat och visa er, för att jag veeet att ni vill se. Innerst inne! ;) Men nu ska jag lyssna på musik och låtsas att jag är en kändis, hehe

nothing compares to you


Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Efter det drar jag mig ner mot centrum där mamma är med några kompisar till henne. Det är tydligen massa musik och sånt eftersom det är Sveriges Nationaldag. Kyrkan hade ordnat något. Men nu ska jag kila in mot badrummet. Hörs senare!

i dont wanna miss you tonigt



Ge mig dessa outfits, tack!


Sveriges Nationaldag



Jag älskar mitt Sverige, jag älskar mitt land, och den kärlek som finns här finns ingen annanstans!


luktar blåbärspaj!


Dagens köp: Tröja-Carlings, Eyeliner-L'Oreal, Choklad-Consum

Haha, nu ska jag mumsa på min choklad och kolla på film med mami. Tror att hon gjort blåbärspaj också.. Det luktar så i alla fall, hihi. Jag och mami käkade på Jensens inne i stan. Riktigt mysigt!


hörs senare

Nu ska jag möta min moder och så ska vi dra och sola solarium. Senare blir det stan med Hanna. Men nu måste jag kila, hörs senare! Puuuuuuuuuuss


bilder från kvällen/natten












Tack allesammans för en sjukt trevlig kväll!


oh, vilken härlig dag



Nu drar vi, plus lite andra och grillar! Hörs senare med massa bilder! Kyss och smek


sista fredagen på hela terminen!


Hej vänner! Idag är det sista fredagen på hela terminen. På onsdag är det sommarlov och det skuttar vi högt för! Ska bli så jävla skönt med tio veckors ledighet nu. Efter skolan ska vi brudar möta upp alla småbrorsor och ta en sväng till söderbysjön och grilla och bada. Självklart åker kameran med och bilder kommer senare ikväll. Hoppas vädret håller hela dagen bara, men det ska nog inte vara så stora problem. Nu måste jag kila till plugget!


hiss/diss

Bara för att jag vill vara lika c00l som alla andra bloggare så tänkte jag göra en liten hiss och diss-lista :)

Hiss
Smoothie
Både fräsht och somrigt!

Mina vänner
Ni fattar inte hur tacksam jag är över att ni finns där för mig

Böcker
När man inte längre vill stanna i verkligheten och komma bort, läs då en riktigt bra bok! Boken får dig på andra tankar och för en stund kan du bara vara.

Diss
Insekter
Jag verkligen avskyr insekter. Punkt.

Dåligt piggment
Jag har själv jätte dålig piggment och det tar en jävla tid för mig att bli brun. Inte kul.

- grader
Jag är så trött på minus grader så jag skulle kunna spy på dom! Hoppas plusgraderna stannar väldigt länge i år!


goin' where the wind blows


I morse vaknade jag upp och kände mig jätte hängig och kallsvettades som jag vet inte vad! Så jag ringde mami och hon ringde och sjukanmälde mig. Jag har vilat under hela dagen, och går i morgon. Nu väntar jag på att mami ska komma hem så vi kan planera vad som ska handlas. Vi tänkte göra smoothies och blåbärspaj idag nämligen. Sånt är alltid lite extra gott när man är sjuk, hehe. Nu ska jag kolla på Gossip Girl, hörs senare!


såhär glad blir jag när jag ser mat



smoothie


Efter skolan drog jag, Felicia och Hanna till ängen och solade i någon timma. Var jätte skönt att bara ligga i det gröna gräset och känna den varma solen smeka huden. Nu har vi gjort smoothie och ska sätta oss på balkongen och ha det nice. Senare ska vi som sagt köpa cykel till Hanna, och sen sover jag här inatt.

Frida, lova att stanna hos mig, jag älskar dig!


onsdag andra juni tvåtusentio


God morgon! Ska käka frukost, och sedan rulla mot plugget. Blir film och annat chill idag. Och i morgon blir det pajbakning! Fanny ♥ Paj. Lite senare efter skolan ska jag, Hanna och Hannas papi åka till biltema och köpa en hoj till Hanna. Blir mer uppdatering när jag kommer hem senare. Hörs då! :)


första juni - hej sommar!

Äntligen är sommarn här på riktigt. Kommer vara toppen väder hela veckan, och om en vecka är det skolavslutning. Känns så fruktansvärt skönt att vi snart är lediga i tio veckor framåt och sedan bara ett år kvar i grundskolan. Nästa termin är det hårdpluggning för min del, haha. Så i sommar ska jag vila ut ordentligt och göra allt roligt som jag antagligen kommer missa under nian när jag istället sitter hemma med matteboken upp i näsan.

Orkar inte skriva om skolan, inget intressant hända i alla fall eftersom vi hade fyrkamp mot två andra skolor och våran kom sist, hahahahahahha! Aja, dom kämpade riktigt bra i alla fall :) Efter det drog jag hem och efter ett tag kom Hanna till mig, vi satt på min balkong och målade naglarna och lyssnade på Johnny Cash! Så härligt! Hanna käkade här och sen spelade vi fotboll med mamis sambo och min lillebror.

Hur som helst som kommer det lite bilder från idag



Han lyckas alltid prata och blunda på alla bilder.. Här är min lillebror i alla fall :)


ÄLSKAR BILDEN!

Ehm... ja.... så... kan man också göra?

Hanna gör... något? haha


RSS 2.0