nu är jag tröttis

Nu säger jag tack och adjö för min del för denna dag. Ska krypa ner i mitt varma täcke och sova som en liten gris. I morgon jobbar jag som sagt bara två timmar, så efter det åker jag mot södermalms gömda smågator och uppdaterar mer där. Förhoppningsvis sticker Frida från skolan lite tidigare och joinar mig på Café String. Ska käka lunch där bland annat. I morgon sover jag hos Hanna. För på fredag ska vi fira henne på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska vi fira mig och min lillebror hemma hos moder min eftersom han har fyllt och jag fyller nästa vecka. Sen på fredag kväll åker jag till farmor och farfar och stannar där tills på söndag. Så no update där ifrån tyvärr. Men jag känner att jag faktiskt behöver lite space från datorn ett tag.

Hur som haver... Godnatt! ♥

hannas och min videoblogg från lite tidigare idag


Hahahah, vi sitter mest och flummar och snackar om helt onödigt och totalt ointressanta saker. Men what the hell, who cares? Ett litet tips bara.. höj tills du hör, höh


@ hannas place



Sitter med Hanna vid hennes köksbord. Vi sitter som två nördar vid varsin dator vid varsin sida av bordet, hehe. Nu ska vi dricka te och sedan ska jag hem och äta middag. I morgon jobbar jag bara två timmar, så efteråt åker jag in till Café String och sätter mig och käkar lite lunch. Ytterst trevligt! Fan vad vuxet allt blev helt plötsligt! Jobb, luncha på café och ord som ''ytterst trevligt'', höhö

bilder från café string


Söta Frida

Lilla jag sitter och bloggar

Sara lunchar

Pusselipuss på älsklingen

Yo, GANGSTAH!

Hihi, massa pussar idag!

Café String

Sitter med Frida på Café String inne på Södermalm. Vi snackar om allt mellan himmel och jord. Dricker smaksatt Latte medans Frida slinker i sig en Chailatte och mumsar på en Bisquie. Fick sluta lite tidigare idag av Isabelle. Vi gjorde ändå ingenting förutom att prata och lyssna på musik. Hon färgade mitt hår, så nu är mitt hår mörkt. Så nu sitter jag här med mittbena, mörkt och lockigt hår.. Härlans!

Nu ska jag återgå till annat. Puss på skinkan

björn rosenström

God morgon. Jag börjar inte förens klockan tio, och jag är helt klar. Attans.. Aja jag får väl fördriva tiden med att lyssna på Björn Rosenström och sitta vid datorn.

Efter praoen åker jag in till Café String och väntar tills Hanna och Sara slutar. Tar med mig datorn, så ni får uppdatering när jag sitter där. Tar nog en latte när jag ändå är där. Har jag tur så råkar Cimon snubbla in när jag är där också, hehe.


Mina favoriter! ♥


jag ber om ursäkt

Vill bara säga förlåt till alla mina vänner. På senaste tiden har jag varit oerhört deprimerad, tråkig, sur och allmänt frånvarande. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag har sagt något elakt eller varit dryg för ingenting. Jag menar verkligen inget illa. Men det är massa hormoner som spökar, och jag har massa blandade känslor i kroppen. Vill bara säga förlåt! Jag älskar er mina kära vänner, jag kommer alltid ställa upp för er. Ni är anledningen till att jag klarar av livet. Utan mina vänner är jag ingenting. Tack för att ni finns. Älskar er. Och ni vet absolut vilka ni är ♥


you've got a smile that could light up this whole town


Sitter och pratar med Jennifer, ska ju träffa henne på fredag. På fredag kväll åker jag nämligen till farmor och farfar för det är påskmiddag på lördag hos dom. Så hon och Tanne kommer och hämtar mig med cyklarna vid bussen. Skönt! Då slipper jag gå, hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska mamma färga mina ögonbryn. Var ett tag sedan jag gjorde det nu, så det behövs! Hörs senare

hormoner och känslor.. allt kommer samtidigt

jag.är.deprimerad.


before and after

Ligger och halv sover. Är verkligen jätte trött, så jag ska lägga in lite för och efterbilder från min lilla praodag när jag fixade Isabelle's hår. Hörs senare eller i morgon bitti.

(nej, självklart klippte jag inte hennes hår, men jag friserade det)

bruduppsättningsträning på mig

God morgon! Nu är jag nästan färdigfixad. Måste bara sminka mig lite fort. Sen sticker jag iväg på prao igen. Som sagt så blir det bruduppsättningsträning på mig idag.

See you later, peace

en liten go bit kunde jag väl åtminstonde fått?


jag vann inte, jag feelooooora!

Herregud, har legat och gråtit floder som en liten bebis med bajs i blöjan. Har kollat på Grey's Anatomy, och det värsta var att massor hände. Fruktansvärda saker. Meredith var på gränsen mellan död och levande, hennes mamma dog, Izzie och George bråkar och massa annat! Usch, det är så hemskt alltihop. Fast jag älskar programmet! Är tokkär i det

Nu ska jag kila in till min lillebror som hade i önskemål att se filmen från när jag är liten. Haha, ja det händer massa roligt på den filmen!

Citat från Ronja Lindberg: ''Jag vann inte, jag feeloooooora''
Min mamma och pappa står och öppnar presenter från mitt dop, så kommer Martin fram när dom tar tag i paketet som är från dom...
Citat från Martin Lindberg: ''Det där är från oss, det är ett halsband''

Martin, Ronja, Jag & Eric. Det är samma timme som Ronja säger det ovanför.


han är oslagbar, så är det bara


Bara för att jag har världens bästa killkompis! Och ingen av er kan slå honom.. han är oslagbar!
Tack för att du är du, Peter. Det betyder mer än någonsin. Love to you ♥


första praodagen: check!

Kom hem för en liten stund sedan. Dagen har gått jätte bra. Allt flöt på och jag gjorde inga fel, tihi. För er som inte vet så praoar jag hos min frisör Isabelle. Hon är jätte duktig. I morgon är det bruduppsättning på mig som gäller. Eftersom Isabelle inte haft tid att öva på sånt så tänkte hon göra det på mig, eftersom jag har så långt och tjockt hår också. Sen på onsdag så ska jag köpa färg så får Isabelle färga mitt hår. Marianne som jobbar där har en 14 veckor gammal hund, så den är med varje dag. Skit söt verkligen!

pancakes


God morgon! Vaknade vid halv sju, sen dess har jag stekt pannkakor som jag ska ha till lunch och ätit frukost. Nu återstår bara en tillfixning på morgontrollet som ni kan se ovan, höhö.

det är dags för mig att krypa till kojs

Tänkte bara säga godnatt. Ska gå och borsta gaddarna och tvätta facet och sedan krypa till kojs. I morgon är det prao, och tänker i komma försent första dagen. Blir säkert himla roligt där i i alla fall. Ska försöka ta massa bilder. Ha det bra, så hörs vi i morgon bitti

Bjussar på en gammal bild

Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut

Har precis laddat upp med massa ny musik på telefonen så jag inte avlider varje gång jag ska någonstans. Lyssnar nämligen jämt på musik så fort jag går utanför dörren. Hur som haver, jag är ganska trött, så jag ska ladda upp med lite Grey's Anatomy och vila ut, eftersom min prao börjar i morgon klockan halv tio.

Hörs senare antagligen ;)

Slänger upp en bild på min söta lillebror från i lördags. Han har fyllt 11 och tröjan han har på sig fick han av moi! Visst är den snygg?


I'm dreaming of sleeping next to you

Här kommer lite bilder från när vi tog en kvällsprommenad och följde Deni, Dennis och Dado till Skarpnäck efter att vi varit hemma hos mig och kollat lite film. Kommer fler bilder senare. Ska be Johanna skicka ;)





Vi ska bannemig överleva 2012

Kom nyss hem till Pänsi's papi. Dom håller på att fixa sig lite, och snart ska vi ner till Felicia på tjejmiddag. Blir säkert jätte mysigt! Och glöm inte att släcka nu allesammans! Vi ska överleva 1012, right? ;)

Uppdaterar mera när vi kommer hem inatt. Ha en skit nice kväll people!

Såhär på morgonkvisten


Goooooood morning! Vi vaknade av att en jävla tidningskille kom. Men snäll som jag är så öppnade jag inte ens, haha. Vi lyssnar på musik och ska strax äta frukost. Senare ska jag till Lelle och Hege för det är firande för LinusFlinus. Sen på kvällen är det tjejmiddag hos Felicia. Blir camping här inatt också.

Peace

Hanna the pr0 gästbloggar

Hejsan folket, Hanna här!
Fanny och Sara står på andra sidan bordet och gör pannkaks smet! Vi ska ha myskväll och äta pannkakor med grädde och bär :) Vi har också laddat upp med massor av godis och Ben and Jerry's. Kan det bli bättre? :) Vi är ensamma hemma i Fannys radhus och ska campa här i natt. Sover här imorgon också efter vi varit på Felicias tjejkväll. Vi har varit och handlat och sådär, älskar känslan av att bo ensam haha.
Vi har även solat solarium (jag och Fanny ska få upp pigmentet till sommaren och Sara är redan allmänt brun den skitungen) och varit i Farsta idag. Tre killkompisar var här för ett litet tag sen och kollade på Tenacious D.

Men nu ska jag hjälpa busungarna att göra pannkisar!


Vi alldeles nyss!

mitt solsken


Sitter och pratar med mitt solsken till bästavän. Var längesen vi pratade. Måste träffa henne snart! (och nej, hon röker inte längre)

kunglig middag hos tant fanny

Sitter här med min kungliga middag vid namn sallad á la pizzerian! Som består av kyckling, avocado, ananas och annat mumsigt som slinker ner i min mage nu. Kvällen består av Andra Avenyn, Grey's Anatomy och lite plugg inför morgondagens två prov.

Nu ska jag fortsätta äta min kungliga middag med mina silverbestick. So long suckers!

Saknar min Fridus :(

Grattis lillebror


Stort grattis på 11 års dagen lillebror! Nu är det bara 7 år kvar till krogen, woho! Love you ♥

Säger här med godnatt ♥


15.15


Har laddat hem dessa filmer. Var sugen på något nytt. Och eftersom jag under dom senaste dagarna bara legat och kollat på Grey's Anatomy, så kände jag att det var dags att fylla hjärnan med något annat. Ska höra med mamma om jag får kila in på redovisningskvällen en liten stund ikväll. Det vore bra om jag kunde kila in och säga hej litegrann. Eftersom jag ändå ska till skolan i morgon så tror jag mamma går med på det.

Ben&Jerry's och Grey's Anatomy för hela slanten

Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat under dom senaste dagarna. Jag har legat och haft magsjukan, och då är inte det första jag tänker på att nej vänta, får kräkas senare, måste uppdatera bloggen först! Nej verkligen inte, så jag har skitit i att seta vid datorn över huvudtaget. Har legat och kollat på Grey's Anatomy, sovit, försökt äta lite hit och dit, fått upp allt igen, sovit lite mer.. m.m

Men jag har blivit bättre nu. Får behålla maten, inte lika hängig längre och sover då jag faktiskt borde (de vill säga inte om dagarna). Jag ska i alla fall till skolan i morgon. Kan inte missa så mycket med tanke på att vi har massa prov och sånt. Missar redovisningskvällen idag också. Vilket jag inte är så glad över. Tycker det skulle blivit jätte roligt att vara med, men nej, istället får man den stora äran att lika hemma och kräkas (y)

Nu ska jag äta min Ben&Jerry som jag aldrig rörde i lördags, och kolla på Grey's Anatomy. Har kommit till säsong 3 nu, så det är spännande som arton! Men vi hörs senare

Miss you girls

detta inlägg bör ICKE läsas av Louise Thea Hallberg..

..Eller av andra känsliga läsare!

Sitter här med näsdukar, en och en halv liten flaska vatten, spyhink, och en omhändertagande mamma. Skit kul att man precis blivit magsjuk också. Verkligen toppen! Ser verkligen fram emot att ligga hemma och sova, spy, sova lite mer, spy en gång till och så vidare..

Jag tänker i alla fall bara ligga hemma och ta det lungt nu. Illamåendet kom liksom från ingenstans. Nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs och kolla på Grey's Anatomy.

-

jag mår illa. går in i badrummet typ varje kvart..


trekant med ben&jerry tonight

Är hemma efter en middag med mamma och lillebror inne på södermalm. Skit mysigt att bara vi tre käkade tillsammans. Inte ofta det händer. Sitter här med min ben&jerry och snackar med Peter. Vi pratar om allt möjligt mellan himmel och jord. Blir myskväll hemma ikväll!

vila i frid, sötnos.




Hon var så vacker! På sista tiden hade hon magrat och ätit dåligt, och igår hade hon börjat andas väldigt tungt. Man såg på hela kroppen när hon andades, det var liksom.. hårt.

Vi fick vara med när dom gav sprutan. Tårarna kom redan när vi hämtade mormor och Missan. Vi fick säga hejdå, och sen stå med och klappa henne tills hon kom till himlen. Det var inge roligt.. Alla grät.

Men nu lider hon inte längre, nu är hon bland alla andra katter i katt himlen där hon hör hemma.
Vila i frid, Missan

i see you in the big blue

Mamma kom in till mig alldeles nyss.. Mormor har ringt och berättat att Missan är döende. Ja, det är mormors katt dåra. Den är idag 19 år. Skulle fyllt 20 i år, men hon orkar inte gå, hon orkar inte äta, hon orkar inte gå på lådan.. Så vi ska hämta mormor och ta Missan till djursjukhuset här i Bagarmossen, så dom kan avliva henne.

Usch, både jag och mamma gråter. Missan är världens sötaste och finaste katt. Hittade tyvärr inga bilder på datan, men jag kanske hinner ta någon bild innan hon lämnar oss. Annars har vi säkert tagit något kort på henne när jag var liten, så jag kanske kan ta kort på dom..

Efter att jag har varit på djursjukhuset, så ska jag träffa Alice. Vi ska prata ut. Men nu ska jag klä på mig och äta lite innan vi åker och hämtar mormor. Fy.. jag vill inte att Missan ska dö :'(


Heaven's glad you came

Jag vet inte om det är en period jag har, eller om jag blivit psykiskt sjuk. I tre dagar jag har gråtit om kvällarna nu. Om vad? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt. Tårarna kommer liksom bara. Jag vet fan inte vad som händer. Det räcker med att jag lyssnar på vissa låtar så blir ögonen tårögda och som sedan rinner sakta ner för minda kinder. Igår kväll var det värst. Då grät jag så jag fick andnöd. Jag fick svårt att andas och börjat snora som en liten skitunge. Dom senaste dagarna har jag bara tänkt på hemska saker. Till exempel om min mamma skulle gå bort.. (Ja, nu kommer tårarna igen, toppen!) Jag skulle verkligen aldrig klara mig utan henne. Hon är den som stått vid min sida från den dagen jag föddes, och det är jag oändligt tacksam för. Hon är min bästavän, min mamma, mitt stöd när allt rasar. Jag älskar henne, och det kommer ingen någonsin kunna ta ifrån mig! En annan sak jag legat och tänkt på är *en viss person*, som jag aldrig får bort från mina tankar. Han har liksom bosatt sig där. Jag är inte ledsen över att han finns i mina tankar, utan att det gör mig så fruktansvärt suktad. Jag blir liksom.. tokig nästan! Jag behöver all kärlek jag kan få just nu. Inte ofta jag ber om det, men nu gör jag det. Jag behöver stöd på bergstoppen, jag behöver vänners närhet, jag behöver all kärlek som finns. Den kärlek jag helst vill ha.. är just den jag inte kan få. Blir nästan förbannad över det. Jag ska ha honom! Jag tänker inte leva mitt liv utan att ha honom! Jag har bestämt mig. Jag ska berätta för honom! Måste bara få ett bra tillfälle, då vi är ensamma och då han kan ta mig på allvar och han kan få prata utan att känna sig pressad. Jag älskar honom! Jag älskar alla mina vänner, jag älskar min mamma, jag älskar min släkt och min familj, jag älskar min säng, jag älskar mat, jag älskar sverige (trots äckel snön), jag älskar glass och jag älskar mitt liv. Det ända jag önskar mig nu.. är kärleken från en pojkvän..

Deep down inside I feel to scream



Alltså.. jag bara älskar den här låten. Nej, den är inte ny, men helt seriöst? Gitarrspelet, rösten, lugnet.. Jag är dökär i denna låt! Ligger på golvet med massa tända ljus, lyssnar på One, och bara drömmer bort för ett ögonnblick.


tröst-choklad

Än så länge ser det ut som att det blir hemmakväll med tröst-choklad, popcorn, ramlösa och Grey's anatomy.. Men man vet aldrig. Jag har nämligen lite andra planer som inte riktigt är fullbordade än, men kanske..

Hörs senare! Puss

only heaven loves you now

Har precis pratat med Pannsi i telefon om allt möjligt. Så skönt att prata med henne. För det blir alltid så intressanta konversationer med tanke på att båda två är pratkvarnar och alltid får något nytt att prata om. Det slutade med att jag snackade om hur jag ser på rasism och min åsikt över invandrare.

Hur som haver, nu ska jag läsa dom sista sidorna i den urtråkiga boken, och sedan blir det puss och godnatt för min del. Ska upp tidigt i morgon bitti. Orkar inte duscha ikväll, så får göra det in the morning. I morgon är det fredag och jag älskar fredagar! Skoldagen är alltid så bra då. Alla är på strålande humör och sådär.

What happens tomorrow? Jag vet inte rikigt än, men funtar på att bara vara hemma och ta det lungt med tanke på att jag inte mått så bra nu dom senaste dagarna. Men det återstår att se

i min kinesiska morgonrock



Sitter i min Kinesiska morgonrock. Jag mådde inge bra igår, och värken hade inte gått över under morgonen, så jag fick stanna hemma idag. Men i morgon ska jag gå till skolan. I morgon är det matteprov och sen kanske jag får göra svenska uppstatsen i morgon? Eller så blir det nästa vecka. Får se.

Men nu ska jag titta på Grey's Anatomy och dricka coca cola, som mami köpte till mig igår. Tro det eller ej, men det kan hjälpa mot magont. I alla fall på mig (a)


du var trots allt min bästavän

Tittar tillbaka på alla videos, alla bilder och alla inlägg som skrivits i alla bloggar dom dagar vi umgåts. Vi var bästavänner. Vi svek aldrig varandra, vi stod varandra som närmast. Nu har allt förändrats. Vill ha min gamla Alice tillbaka. Den Alice som jag kunde vara med utan att skämmas ett dugg. Vi brukade sitta på tunnelbanan och fota närbilder när vi gjorde dubbelhakor, hahaha. Ah det är fan minnen det alltså. Alla kvällar vi legat och kollat på Livet är en schlager, och dom gånger vi setat och asgarvat åt ingenting. Det var många fina år med dig. Jag hoppades på fler.. Men det är väl sånt här som händer i tonåren.. Bästavänner växer ifrån varandra och börjar umgås med nytt folk. Vi har många fina minnen tillsammans. Vi gjorde och delade allt! Det var du och jag genom ur och skur. Det var du och jag genom eld och vatten. Jag önskar man kunde spola tillbaka tiden så allt blev bra igen. Måste erkänna.. jag saknar dig jätte mycket. Fast känns mer som att jag saknar den Alice jag brukade umgås med, med tanke på att det känns som att vi knappt känner varandra längre. Tycker det är jätte synd. För du var verkligen min bästavän. Vet inte om du läser min blogg över huvudtaget, men om du gör det så ska du veta att jag saknar min knas-alice. Jag vet inte om det kommer bli du och jag igen. Jag är sån person som inte gillar att var ovän med folk. Speciellt inte med dom som jag levt en stor del av mitt liv med. Jag tror vi behöver prata.. Ordentligt. Jag vill hemskt gärna att det ska bli vi igen. Har försökt att få mig själv att fatta att det inte går, men jag måste försöka känner jag nu. Den vänskap vi hade... jag tycker inte de är värt att det upp allt. Ring mig gärna någon dag Alice. Vi måste ses och reda ut allt. Jag tycker du gjorde jätte fel, och det tror jag du vet också. Men känslor är känslor. Det du gjorde var inte rättvist och inte rätt. Jag tycker du kunde ha pratat med mig om det. Du vet att jag lyssnar och du vet att jag förstår. Jag blir inte arg, jag blir bara glad om du berättar och visar att du kan lita på mig. Det kändes verkligen när du sa ''vem fan kan lita på dig'' till mig på msn. Det gjorde riktig ont. Jag trodde att vi kunde lita på varandra. Jag trodde det kunde bli bra igen. Allt blev bara så jävla fel. Som sagt, hör hemskt gärna av dig Alice. Jag saknar det vi hade







make me see what life should be

Jag mår inte bra. Jag har jätte ont i magen. Jag känner en viss hunger, men så fort jag tänker ''okej, nu ska jag gå och äta'' så blir jag illamående och låter bli. Och då är allt fan inte okej. För jag äter i ur och skur annars. Jag har ingen ork kvar i kroppen, jag känner bara en oändlig sömnighet. Vill lägga mig och sova i flera år. Har jag lika tur som törnrosa så kommer min prins och räddar mig med en kärlekskyss.

Ska jag vara ärlig, så är kärlek det värsta som finns. Trots att det är så obotligt fint, så finns alltid sår som svider när man häller på alsolsprit *gillar min stavning jag gissade på*. Vill fråga, vill berätta, vill yttra mig om vad jag faktiskt känner för dig, men jag är en fegis.

Ta mig till en annan planet


Helt seriöst.. Jävla skit dag! Den började bra, men sen jag kommit hem från skolan har allt bara gått åt helvete. Somnade, blev lack på mamma, somnade om, blev ännu mer lack på mamma och nu ska jag och Hanna inte på kollo längre..

Låter som ett litet emo, men jag orkar inte med världen för tillfället! Ta mig till en annan planet!

I used to rule the world


Lyssnar på musik och ska strax lägga mig och läsa. Men först ska jag slänga ner något i magen. Man kan inte läsa på tom mage! Det går verkligen inte för sig. När jag läst ut boken, då ska jag lägga mig och kolla på Grey's Anatomy. Är helt inloved i det! Får verkligen aldrig nog.

Din blick, ditt leende.. Det får min dag att lysa upp. Du är solen i mitt liv

iam a ghost

God morgon på er! Sovit gott? Ja det har jag i alla fall. Somnade strax efter tolv eftersom jag hade lite svårt att sova, men tillslut sussade jag som ett troll jag med. Ska strax hoppa in en snabbis i duschen. Det är chilldag i skolan idag. Bara lugna och sköna lektioner. Blev klar med Svenskan igår också, super! Nu är det matteplugg hela veckan. För på fredag är det matteprov!

Nu ska jag duscha. Hörs när jag kommer hem. Och idag får jag träffa Sara igen som kommit hem från USA! Hon är tydligen jätte brun och grejer. Fasiken, jag vill också! Kommer se död ut i hennes omgivning.


en liten skitunge


Jag, spanien 96

Lyssnar på musik & ska renskriva klart svenskan strax. Hörs i morgon. Godnatt på er allesammans!

Jag kan läsa av folk


Det roligare är att när jag väl gick och skulle hämta frukten så frågade jag,
Jag: HANNA! VAD VILL DU HA FÖR FRUKT?!
Hanna: Det spelar ingen roll, ta bara någon!
Jag står och tittar på alla frukter och tänker.. Hm.. vad vill hon ha?
Kommer tillbaka med en mandarin..
Hanna: OH HERREGUD VAD GOTT! DET DÄR ÄR PRECIS VAD JAG VILL HA!


har resurstid

Tjing tjong flaggstång! Nu har vi resurstid. Hanna sitter bredvid mig och pluggar matte inför provet på fredag. Vi slutar klockan ett idag, så jag ska hem och plugga då. Sen har jag ju studiestödet idag, så jag får den hjälp jag behöver. Snart är det lunch. Blir typ... fisk? Ingen favorit.. Men det funkar :)

Bjuder på en finfin bild på mig, david och hanna från igår :)


this is who iam


Tihi, nu är David här hos oss. Vi inväntar Emil och Marcus. Då ska vi kolla på skräckis! Hanna och jag tog en 20 minutare på flex. Nu ska jag äta choklad och leva livet. Puss hej

one last kiss befor i go

Hey everybody! Sitter i skolan och har engelska. Vi ska ju skriva dom där nedrans kärleks brevet som ska vara på engelska, men jag är ju redan klar med den. Så jag sitter och klurar lite på matten som vi har prov på i slutet av veckan. Kan det mesta, men man måste ju få in allt också. Tihi! (y)

Efter skolan drar jag och Hanna och solar. Vi är blekfisar båda två, och vill få bra piggment till sommarn. Så nu jäklar ska vi grunda! Sen lite senare ska Emil och David komma hem till Hanna, så ska vi kolla på skräckfilm. Mysigt! Nu ska jag klura vidare på min matte, men nu vet nu hur min dag ser ut i alla fall. Blir uppdatering senare.


god morgon



God morgon allesammans! Nu håller jag och Hanna på fixa oss. Snart skoldags. See you later


marilyn manson och te

Japp, som ni ser har jag ny header igen. Kände att jag ville ha något enklare än den Dennis gjorde. Jag tycker den Dennis gjorde var jätte fin. Men den var liksom inte riktigt jag.. Så den här är lite mer mig. Enkel! :)

Nu sitter jag och Hanna och dricker te och lyssnar på Marilyn Manson. Ska slagga här inatt. Så vi ska ligga och kolla på Grey's anatomy! Godnatt folket

Tack Fridus för den jätte fina headern! <3 Love to you

Hade roligt i alla fall

..Matchen var skit kass. Men det var tur att man hade roligt i klacken i alla fall. Jag och Frida fick nya små vänner och Ludde la in en liten trash på en blondie nedanför oss. Haha, ah, trots den super dåliga matchen så hade jag roligt. Synd att det var så fruktansvärt kallt bara. Lite värme hade ingen dött av känner man.

Nu ska jag packa mitt pick och pack och skutta iväg till min Hannis som väntar på mig. Ska få käk där också, mums! Hörs senare ikväll hos Hannis

My crazy bitch!

uppe med tuppen

God morgon på er. Jag somnade skit sent i natt, men ändå är jag uppe nu. Men jag ska möta Frida och Martin klockan kvart över elva, så jag måste börja fixa mig snart. Klockan halv tre börjar premiärmatchen på Råsunda. Men nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen. Hörs senare.

broken strings


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again but you broke me
Now I can't feel anything
When I love you it's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else
Oh It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
Oh The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before
Oh What are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us
Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late
Oh It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
Oh The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before
But we're running through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when we both know it's too late
Too late You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real
Well truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before
Oh Yeah Yeah
I love you a little less than before
Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again


jag vann

Tihi, jag blödde näsblod nyss! Jag hade slagsmål med mig själv. Och självklart var det jag som vann! (y)


söta små missar



Dessa två underbart söta missarna har min mammas kompis precis köpt. Dom är ju helt ljuvliga! Kelar som fasiken och är gosiga som fluffsaker. Synd att inte Pernilla, Eric eller Ola vann Melodifestivalen. Förväntade mig verkligen inte att lilla Anna från Idol skulle ta vinsten? Den jäkeln fuskade säkert *sur*.

Hur som helst så kom vi hem för ett litet tag sen. Nu ska jag chilla, äta godis, kolla på Grey's anatomy och leva livet. Puss på er, vi hörs i morgon. OCH DÅ ÄR DET PREMIÄRMATCH PÅ RÅSUNDA!

mot mamis kompis

Har inte uppdaterat, jag vet! Men jag har umgåts och inte haft någon tid till datorn över huvud taget. Jag och mami ska strax till hennes kompis och kolla meldifestivalen. Blir mer uppdatering när jag kommer hem. Kanske tar med mig min oerhört snygga digitalkamera och fotar lite? Ah vi får se. Men nu ska jag dunka musik och sminka mig lite. Hörs senare. Love you all

Bjussar på en gammal bild från singelkvällen!


Vi drog till Johan

Tjena mellan bena, nu är jag hemma!

Efter skolan åkte jag in till Liljeholmen och mötte upp Frida och Amanda, så åkte vi vidare till deras storebror Johan en stund. Hemmakväll sa jag va? Äsch, glöm det! Vid åtta ska jag in till stan och möta Frida. Sen åker jag med hem till henne sen och slaggar där. Sen i morgon ska jag in till stan och byta ett par leggings och sedan hem. För i morgon har jag lovat mamma att vara hemma. Kanske inte under dagen, men på kvällen. Vi ska väl kolla melodifestivalen och mysa med lite chirre och dirre.

Nu kom mamma och sa att maten är klar. Så ska käka nu, hare gött!

snart lunch, tihi

Hallå där! Sitter i skolan och skriver kärleksbrev. Vi ska göra det på engelska. Jag är redan klar, så jag sitter och latar mig lite. Om en halvtimme är det lunch och sedan har vi bara några lektioner till. Efter skolan drar jag en snabbis och träffar Frida i stan, och sen ska jag åka hem och titta på Grey's Anatomy och äta choklad, för idag är det fredag! Och då får man faktiskt göra det. Blir antagligen hemmakväll idag.

Hörs senare. Puss på skinkan

time to go to sleep

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon väntar en skoldag och sedan stan med Frida. Ska ta mig en titt på henne bebis också. Vi kommer antagligen ta en del bilder i morgon, tihi (a) Men nu ska jag läsa och försöka somna. Ha det bra så hörs vi i morgon! Puss på skinkan

det är nu jag vet

Jag lyssnar på musik, jag går utomhus, jag försöker somna, jag drömmer, jag umgås med kompisar, jag pratar i telefon, jag smsar, jag duschar, jag klär på mig och jag tittar mig i spegeln.. Vad jag än gör eller vart jag än är, så finns du alltid i mina tankar. Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Tidigare har jag inte vetat vad riktig kärlek är, inte vetat vad ordet älska betyder. Jag vet det nu.. Du vet inte om det, men jag ska försöka få fram det. Så fort jag ser dig, har jag lust att springa fram och kyssa dina läppar.

Att älska är inte lätt. På vägen mot det ljusa kommer även en hel del smärta. Jag är inte vuxen och varit med om livets svåraste stunder. Men den kärlek jag känner nu, den är stark och den är riktig. Om det är någon jag vill dela saker med, så är det med dig. Jag blir knäsvag så fort jag ser dig. Jag blir andlös när jag ser dig i ögonen. Jag vill bara skrika av glädje när du tittar åt mitt håll. Vill hoppa och tjuta som en liten flicka, men jag gör det inte. Jag är en stark människa, och jag klarar av det mesta. Men att inte veta helt säkert hur du känner för mig gör mig rädd och orolig. Det gör mig livrädd att ta ett felsteg. Jag drömmer om dig varje natt, jag har dig alltid i tankarna. Oavsett vad folk säger eller vad folk gör, så finns det inget som kan ändra mina känslor för dig.

''jag älskar dig'' säger man inte till vem som helst. Dom orden använder man när man menar det. Nu vet jag helt säkert. Nu vet jag säkert hur jag känner för dig. Jag älskar dig. Du är det vackraste som finns i mina ögon, och jag gör allt för att få dig att bli min.


gud så underbar!


Fyfasiken vad söt! ''i love you to, but i dont like you all the time''


försökt att visa dig med blicken..

Vet inte om det någonsin kommer bli som jag vill. Jag älskar dig för mycket för att förstå. Jag tänker på dig varje dag, jag ser dig i mina drömmar & jag smälter av att se dig le. Mina ben viker sig i din närhet och mitt hjärta klappar i hundraåttio. Jag vill, jag vill, jag vill. Jag älskar dig

jag sa ju det.. jag är bäst!


Haha, vi fixade aldrig namnen, så jag är spelare 1 och Johanna öp spelare 2. Och som ni ser, så är jag självklart den som vann. Är ledsen att behöva säga det här.. men vad var det jag sa? ;)


jag är grym, jag vet!


jag är mästerkocken



Nu är jag färdig! I min sallad har jag:

♥Kyckling
♥Spenatblad
♥Fetaost
♥Gurka
♥Röd Paprika
♥Körsbärstomater
♥Ananas
♥Avocado

Sen i min fruktsallad (som jag inte tog kort på) hade jag bara denna gång banan, kiwi och äpple. Jag orkade inte hålla på fixa värsta bombfruksalladen. Men jag nöjer mig med den jag gjort. Sen har mami köpt Risifrutti Äpple Kanel och vitlöksdressing till kycklingsalladen. Längtar tills lunchen i morgon! Tihi (a)

kockmössan på!

Nu ska jag sätta på kockmössan och börja göra mina sallader! Mums fillibaba på dom. Bilder kommer senare, om det blir några bra de vill säga. Hare bäst, pöss

ps. bara för att ni vill veta, så berättar jag nu att jag också ska dricka té! tihi.. ds.

i love you

Jag måste bara säga att jag älskar mina vänner. Ni vet alla vilka ni är!


grey's anatomy episode one


Ligger och kollar på Grey's Anatomy säsong 1. Jag har sett endast ett avsnitt på tv:n, så nu ska jag kolla från början så man hänger med i alla svängar. Ikväll är det bland annat Grey's Anatomy på tv:n klockan nio, så det ska jag glutta på.

Migränen är inte över, men den har lagt sig rätt rejält. Har endast ont när jag gör hastiga rörelser eller ställer mig upp fort. Så jag tar det lungt, vilar ut och tar mig samman. För morgondagen tänker jag inte missa! Vi har ju friidrottsdag då. Mamma har köpt massa grejer till mig, så jag ska fixa matsäck lite senare. Det blir kycklingsallad till lunch och fruktsallad till ''efterrätt'' & sen en ramlösa med mango smak!

vaknade i natt av det hemska


Ligger hemma i sängen med migrän. Vaknade inatt av att huvudet kändes sprängfärdigt. Jag började gråta för att det gjorde så ont, men ville inte gå ner och väcka mamma, så jag försökte somna om. Vaknade vid halv 6 då Thomas var på toan, så jag ropade på honom och bad honom hämta mamma, för det gjorde så fruktansvärt ont. Mamma kom upp och gav mig min migränspray, drog ner persienerna och gick ut. Jag somnade snabbt om och vaknade inte förens ett tag sen, då några busringde till mig.. Vet inte vilka det var, men vet en person som dom ringde ifrån i alla fall. Moget.. jävligt moget!

Nu ska jag lägga mig och sova igen. Men som ni förstår så blir det antagligen inte så mycket update idag. Måste iväg med mami och handla matsäck sen också. I morgon är det friidrottsdag i plugget nämligen. Tihi, jag, johanna öp och lena ska badelibada och spela bowling. Fast inge bad för våran del, vi sitter vid sidan av och tar massa kort istället ;)

earth hour


Fick precis reda på från Hannas blogg att det snart ska vara eart hour. Det är nämligen så att den 27 mars är det dags att släcka ner för jorden igen. Jag gör det varje år själv, så jag känner mig stolt som hjälper till. När man väl släckt ner så inser man att elektricitet inte är så viktigt. Har man mycket värmeljus och någon att umgås med, så behövs inge el. Klockan 20.30 - 21.30 ska vi släcka ner.

Fick också reda på från Hannas blogg att Felicia fyller år då? Så vi ska typ dit? Om jag nu är bjuden såklart. Hoppas det, tihi. Så antar att jag ska vara med mina girls då. Skit mysigt! Massa ljus, massa kompisar och te och massa kortspel + prat. Great!

För att anmäla er, klicka här

andra avenyn

Jag är hemskt ledsen, men nu under skoldagarna är jag inte på varken humör eller har ork till att blogga. Skolan gör en så otroligt trött, och allt man vill efteråt är att lägga sig och sova och titta på film eller någon bra serie. Jag orkar heller inte ta några kort. Men jag tänkte att jag kanske kunde vara lite snäll och göra ett videoinlägg när jag går till skolan i morgon bitti? Ja, vi får se om jag ens kommer ihåg det, tihi.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn och äta refreshers.

plusgrader!!


Det är helt otroligt vad glad jag helt plötsligt blev.
Stängde ner internetrutan och fick se den efterlängtade plusgradern.
Jag är överlycklig! Äntligen kommer våren!


morgontrollet

God morgon!

Nu har jag klivit ur mitt nattskal och börjat ta dagen i ära. Ska dra ner och äta frukost strax. Vad blir det för smaskens tro? Jo, min favorit! Varm oboy, rostat bröd med ost, tomat och citronpeppar. Inte testat? GÖR DET! Jennifer visade det för mig typ i somras. Åh herregud, jag är beroende. Det blir som en drog. Har utvecklingssamtal idag också. Tror det kommer gå bra. Jag brukar inte ta morgonbilder med tanke på att jag ser ut som ett stort troll när jag vaknar. Men fick en liten pluttisbild. Det är väl ändå tanken som räknas? Yes it is. Puss på er allihopa, så hörs vi senare när jag kommer hem från utvecklingssamtalet.

dennis pettersson kraft

Det är såhär mina kära vänner att jag har en kusin som bor i Västerås, och som skriver mycket musik och bland annat rappar. Här är en video där han inte rappar, men där han sjunger en ballad. Blev glad inombords när jag hörde den. Han siktar högt, och han kämpar för det han brinner för. Ge honom en chans till att nå sitt mål

Klicka här!

15 jordsnurr


GRATTIS SARA PÅ 15-ÅRSDAGEN!


Because days come and go

Kommer tyvärr inte att blogga mera idag. Jag har en del svenska att jobba med, så jag har inte tid för datorn idag. Jag kanske loggar in och kikar lite senare ikväll, men det är inte säkert. Har haft så sjukt ont i magen idag, och imellanåt i huvudet. Men jag har faktiskt bitit ihop och tagit mig igenom skoldagen.

Mamma vet hur jag blir när jag har ont i magen. Ja, ni kanske fattade att jag har lingonvecka? Så mamma är så söt och köper massa gosaker till mig. Det är precis sånt jag behöver när jag har mens. Och tro det eller ej, men det hjälper. Så jag ska tjocka mig hela kvällen! Lite senare ska jag och mamma kolla på Phantom of the opera också. Det blir myspysigt. Men nu ska jag sätta igång med svenskan. Hörs!

Har inga nya bilder att bjuda på, så ni får en gammal bild på mig från i höstas

kunde inte hålla mig längre

..Okej, kan inte hålla mig längre nu! Jag fick reda på idag av mor min att det blir resa nästa år då min mamma fyller 40. Jag är så fruktansvärt glad. Fick även reda på att det blir ytterligare en resa efter det. MOHAHA

david stödjer oss tjejer, yeah!


Haha, gick precis med i gruppen ''tjejer borde få mensbidrag''. Vem hittar jag då bland medlemmarna om inte David Hurtig? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Så klockren han är!

Som en liten gris (a)

Hihi, ligger bredvid Hanna i sängen... och hon snarkar (a) Så sött. Hon låter som en liten gris

on the messenger right now


Idag kommer Hannsi hem!

Godmorgon! Idag är mitt humör på topp. Hanna kommer nämligen hem idag. Så henne ska jag träffa lite senare. Om mami tillåter så sover jag hos henne inatt också. Med tanke på att jag inte varit hemma på lovet ett piss, så vet jag inte, men tror att det kommer gå. Nu lyssnar jag på Pernilla Wahlgren och dansar min fina dans. Måste bara tilläga att jag är grym på att dansa ;)


Måste bekänna en sak..

Go kväll svenska folket! Nu sitter, eller nej, jag står faktiskt hemma hos Martin & Frida. Tidigare idag ringde Frida mig och fråga om jag skulle med på AIK-IFK som hade final idag i supercupen med henne, Martin och Engberg. AIK vann självklart mot IFK ännu en gång. Alltså.. detta är historiskt! AIK har nu vunnit trippel guld i fotboll.
Kollade precis på melodifestivalen, och jag måste bekänna en sak för er...
JAG ÄLSKAR SCHLAGER OCH JAG HAR RÖSTAT FLERA GÅNGER PÅ PERNILLA WAHLGREN IKVÄLL SOM FAKTISKT GICK TILL FINAL I GLOBEN NÄSTA HELG!

Såhär glad är jag nu! :D

sover hos moster inatt

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att mamma ska komma hem och hjälpa mig med en sak. Ikväll sover jag hos moster. Så det ska bli mysigt. Kommer antagligen tas mycket bilder på pluttis som lärt sig gå ordentligt nu.

Tänk när han var såhär liten! Han växer så det knakar!


det är jätte viktigt

..Nu är jag hemma från Louise. Juste, Louise jag måste prata med dig.. Det är jätte viktigt!

min ögonlock är svullen

Som ni ser på ena ögonlocken, så är det jätte svullet! Vet inte vad som har hänt, märkte idag att min ena ögonlock var en aning större. Hoppas att det går över snart..

today im happy


Såhär glad är jag idag! Efter vi käkat nere i skhlm c, så drog jag och Lollo till Nacka Forum. Där fanns nämligen det jag letat efter... sammetsleggings! Så dom haffade jag direkt. Tog även med en ap-tröja med mig hem. En lila från New yorker, skit söt! Händer inte speciellt mycket nu, vi tar det bara lungt. Snacka lite med Hanna på msn. Ska sova hos henne på söndag, och då ska vi baka bullar och dricka te, mohahah!

Nu blir det frulle/lurre i skhlm

Nu har vi fixat oss efter att ha sett ut som två morgontroll. Det finns ingen frukost hemma, så jag, Lollo och Joel drar ner till skärholmen centrum och käkar frukost/lunch. Bjuder på en bild på hur jag ser ut idag :)


var hon vackrare än mig?


Detta är bara en utav tusen låtar som jag lyssnar sönder just nu! Älskar den


Nu är jag vaken


Hej hopp! Nu har jag vaknat till liv efter en überskön natt! Jag har sovit så himla gott. Vi kom hem vid halv fyra inatt från Hampus. Jag trodde helt seriöst jag skulle somna stående hos honom. För dom släckte ner och allt blev så.. så mörkt och skönt. Och jag stod upp, men ändå höll jag på att somna. Blev lite tjaffs om hos vem vi skulle sova hos, men jag sa bestämt att jag skulle sova här hos Lollo, eftersom jag har alla mina grejer här och sådär.

Nu hör jag att dom ligger och kollar på Bolibompa ute i vardagsrummet? Haha. Jag fick sova i Lollos säng och Lollo och Joel ligger i varsin soffa ute i vardagsrummet. Nej, tro inte jag är egoist, jag sa att det fick plats en till, men dom skulle tydligen ligga och prata. Hur som haver, nu vet jag inte riktigt vad som händer idag, men det återstår att se.

Ändrade planer

Ändrade planer... nu drar jag, Lollo och Joel till Hampus. See yaaa

Jag vågar faktist bjuda på mig själv



..Och såhär vacker är jag idag, med gårdagens smink, morgon frilla och pyamas!

Grey's anatomy

Såhär återstår min kväll! Jag och Louise ligger nu och kollar på Grey's anatomy och äter choklad. Tog massa flummbilder på mig själv förut, som blev oerhört vackra, kanske är schyrra och bjuder på några lite senare. Nu ska jag kolla vidare på Grey's anatomy



Nu är allting klart

Hej alla glada, nu har vi precis fixat färdigt all design på både min och Lollos blogg.

Nu kom Lollo in och visade middagen, haha. Det blir färdigmat, och om jag ska vara ärlig så är det inget fel på den maten. Smakar faktist gott om man inte är så kräsen. Det skulle blivit stan idag, men vi har setat och latat oss, så det blev lite sent nu. Men jag har bestämt mig för att stanna till på fredag, så vi drar till staden i morgon istället.


Testar



RSS 2.0